Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A online bankomban találtam...

A online bankomban találtam egy gyanús levonást a számlámon PADDLE.NET RESUMEDONE néven, kártyás vásárlás, nincs kedvezményezett. Levontak 8997 ft-ot! Nem tudom mire. Nem fizettem elő semmire. Valakinek hasonló tapasztalata volt már?

Figyelt kérdés
Szerencsére a kártyámat pont most cserélték, szóval bármi is volt ez még egy ilyen nem lesz. De azért kíváncsi vagyok valakinek volt-e már hozzájuk szerencséje.

2022. aug. 15. 21:03
1 2 3 4 5
 41/46 anonim válasza:

Nekem nem a paddle-n keresztül vonták le.Írtam nekik azt mondták ,ha nem szerepel a bankszámlakivonaton a paddle ,akkor nem ők intézték.De akkor ki?

Írtam a cvmaker.hu-nak az volt a válaszuk ,hogy elfogadtam az előfizetést amikor kifizettem a 300 ft-ot.(végül is igazuk van)

Tudok valamit csinálni?

2023. aug. 4. 15:50
 42/46 anonim válasza:
Bankon keresztül kérj chargeback-et, én OTP-s vagyok, elmondtam nekik a problémámat, hogy erről a weboldalról vontak le pénz tőlem, miközben nem rendeltem semmit, hanem korábban fizettem egy önéletrajz elkészítésért 300 Ft-ot, de most nem vásároltam semmit tőlük, és mégis megtörtént ennek az összegnek a levonása. Vissza is kaptam a pénzemet 2 napon belül.
2023. aug. 5. 12:44
 43/46 anonim válasza:

[link]

Ide pedig próbáld beírni az e-mail címedet, hogy törlődjön az előfizetés.

2023. aug. 5. 12:47
 44/46 anonim válasza:
Sajnos nekem nem adtak chargeback-et (CIB Bank).Azt mondták nem tudják visszaadni a levont pénzt,iratkozzak le.
2023. aug. 8. 17:21
 45/46 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem három hónapon keresztül levont 1790 Ft-ot. Valamiért eddig nem is tűnt fel, nem volt gyanús. Na kaptam észbe, hogy hé mi ez? Utánamentem és kiderült, hogy fogalmam sincs. Felmentem a holnapjukra, írtam a chatbotnak, hogy le szeretnék innen jelentkezni, erre küldött egy account cancelling linket, amin megnyomtam a törlő gombot és kész. Innentől elvileg nem lesz levonás. A lenyúlt összeg nem akkora, amiért venném a fáradságot, hogy visszaköveteljem.
máj. 11. 21:33
 46/46 anonim válasza:

Sziasztok!

Ide írom, én hogy oldottam meg, hátha valakinek segít.

OTP banknál vagyok, ott ez így elintézhető, de szerintem másohl is kérhető chargeback.

Jelenteni kell az esetet, én betelefonáltam tegnap, felvettek egy jegyzőkönyvet, amit mai napra már el is fogadtak és jóváírják a pénzt.

Az fontos, hogy a bejelentést nem fogadják el automatikusan, hanem átvizsgálják és elfogadják vagy sem.

Arra kell számítani, hogy:

- jegyzőkönyv felvétele kb. fél óra telefonon

- a folyamat részeként kötelező letiltatni a kártyád, ez nem elkerülhető (üzleti szabályzat része), így pár ezer forintos költséggel és átfutási idővel számolni kell!!

Alapvetően én azt mondtam, hogy vásároltam már ezen a weboldalon, de nem jelezték egyértelműen hogy későbbi költséggel jár és nem egyszeri vásárlásról van szó, hanem előfizetésre vált. Költséget maguktól levonták, amiről előzetesen nem is informáltak.

aug. 28. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!