A online bankomban találtam egy gyanús levonást a számlámon PADDLE.NET RESUMEDONE néven, kártyás vásárlás, nincs kedvezményezett. Levontak 8997 ft-ot! Nem tudom mire. Nem fizettem elő semmire. Valakinek hasonló tapasztalata volt már?
Nekem is leszedtek 8997ft-ot
És valami köze van a cw minta.hu hoz 350ft volt az önéletrajz de nem fizettem elő semmire egyszeri vásárlás volt.
Sziasztok!
9-es zseni vagy!!!
Hasonlóan jártam mint Ti,de utána jártam.Júliusban önéletrajzot írtam a Cvmintán,amit letöltöttem,fizettem kártyával:350 Ft-ot.
Igen,elolvastam,hogy ezáltal regisztrálok és igen, elfogadom az összes blablabla...,és léptem tovább.
Nem ,nem olvastam el,hogy amíg nem törlöm,vagy váltok a profilomban addig prémium felhasználó vagyok és automatikusan levonnak havi 8997 Ft-ot az előzőleg megadott kártyáról!
Aki használta a Cvminta,cvmarker,cvonline oldalakat olvassa el az alábbi blog bejegyzést:
Sziasztok!
Október 29-én nekem is levonták ezt az összeget. Az ünnepek miatt bankba nem tudtam menni, de holnap mindenképp megyek, bár úgy érzem, semmire nem fogok vele menni. Én felvettem a céggel a kapcsolatot, angolul levelezünk. Tegnap még úgy tűnt, hogy megoldódik a probléma, a kapcsolattartó azt írta, hogy a cég be szokta tartani a visszatérítésre vonatkozó szabáyokat és átirányította a levelemet hozzájuk. Ma délelőtt érkezett az üzenet, ahol elmagyarázták azt, amire számítottam. A regisztrációval beleegyeztél abba, hogy 14 nap után premium csomagra váltasz és havonta levonásra kerül tőled a 30 dollár. Emailt is küldtek róla de én nem foglalkoztam vele, mert azt hittem valami reklám, de mostmár nagyon bánom. Írtam nekik most, hogy nem tartom jogosnak stb stb, próbáltam érvelni minél jobban és szebben, meglátjuk, hogy mi lesz. Nem tartom valószínűnek, hogy visszakapjuk a pénzt, de az biztos, hogy tudják, mit csinálnak és ez egy nagyon mocskos húzás volt tőlük.
Sziasztok megint!
Én vagyok a 15/17-es. Hosszú vitázások után amikor már végleg úgy tűnt, hogy fel kell adnom, utolsó lehetőségként küldtem nekik egy screent, miszerint az egyik kollegájuk írt nekem egy olyan üzenetet, hogy valószínű, hogy vissza fogom kapni pénzt. Illetve írtam nekik olyasmiket is, hogy tanuló vagyok, nekem ez sok, nem érzem fernek, nem hasznátam a szolgáltatást egy percig se mégis levonták a pénzt, szándékos félrevezetésnek ítélem meg ezt stb stb
Így visszaírtak másnap hogy úgy döntöttek, visszautalják a pénzt. Úgyhogy én nagyon boldog voltam, két nappal ezelőtt már ott is volt a számlámon zölddel a 8997 ft. Úgyhogy szerintem ne hagyjátok veszni a dolgot, írjatok nekik.
Sziasztok!
A történet ugyanaz. Önéletrajz minta megvásárolva 350Ft-ért augusztus 23.-án. Természetesen én sem olvastam el az apróbetűs részt. Levonta a 8970-et.
Sajnos van egy csavar a sztoriban, vagyis kettő. Az első: mi letiltottuk a kártyát, megérkezett az új. És mit ad a Jóisten... 6.-án megpróbálta levonni újra. Nem sikerült. De 9-én levonta. Az új kártyáról!! A bank széttárta a kezét, hiába van biztosítás a számlán.Én adtam a megbízást augusztusban. Most nálunk is be lett állítva 1 forintra a limit de attól tartok, a túlóra tette vírust, hiszen az új kártyáról is sikesrült neki a levonás.
A második csavar: A kérdező 16/18 szituációja megegyezik az enyémmel. Az én e-mail címemmel regisztráltam, de a nejem kártyájával fizettem. Tehát van esélyem írni nekik. De már fogalmam sincs kinek. A paddle.net csak egy közvetítő cég. A cv-t pedig fogalmam sincs melyik oldalról töltöttem le, természetesen már az e-mailt töröltem. Tehát kérdezném 16/18 kollégát, kivel levelezte le a dolgot. Én is megpróbálnám, mielőtt tanácstalanságomban bankszámlát és telefont váltok.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!