Államkincstári számlámra utalás esetén mit kell megadni kedvezményezett nevének?
Sehol nem látom, hogy erről írnának valamit.
Nyilván a 3x8 jegyű szla.számra kell utalni x összeget közleményben pedig a 8 hosszúságú szla.szám azonosító és szóközzel elválasztva a nevem.
De a kedvezményezett neve az most mi?
Az én nevem vagy a "Magyar Államkincstár"?
Legtöbb magyar banknál van átutalási költség, hogyha neked 0 forint szerepel a bank díjjegyzékedben, akkor nincs átutalási költséged (Erste, OTP-nél biztosan tudom, hogy van).
Legtöbb banknál az applikáción belül módosítható az átutalási limit, ingyenesen, akár csak 24 órára.
Az én kondíciós listám szerint 0,6%+0,36%= totál 0,96%-ba kerül az utalás, tehát 1 400 000 / 100 * 0,96 = 13 440Ft
VS.
Postáról utalva 1 400 000 / 100 * 7,3 = 102 200Ft, de itt van egy emlékeim szerint max. 66 000Ft-os költséglimit.
VS.
Kártyalimit módosítást követően ingyen lehet vásárolni, így a költséged 0,00000Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!