Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Át lehet vezetni értékpapírt...

Át lehet vezetni értékpapírt OTP-ből Államkincstári számlára?

Figyelt kérdés
És ha igen, meg tudja esetleg valaki mondani, hogy mennyibe kerül átvezetni értékpapírt OTP értékpapírszámláról az Államkincstáriba? Köszönöm.

2022. júl. 20. 13:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy át lehet vezetni, ezt a Kincstárban megkérdeztem. Akár úgy is, hogy TBSZ-számlához lett anno kötve. Kérdező, megírnád majd, hogy mire jutottál?
2022. júl. 20. 15:52
 12/13 krwkco ***** válasza:

OTP értékpapírszámla kondiciók:

Transzferálási díj

Magyar Állam által kibocsátott Magyar állampapírok

1 189 Ft* /értékpapírmozgás

Csak bankfiók vagy OTPdirekt telefonos úton kérhető.

Nem drága. Máshol előfordulnak 10-20 ezer forintos díjak is értékpapíronként (egy ISIN szám az egy díj, ha ugyanazon a számlán van)

[link]

2022. júl. 20. 16:16
 13/13 A kérdező kommentje:

12-es, ezt nekem is kidobta a Google, amikor rákerestem, de gyanúsan kevésnek tűnt (OTP-t ismerve). Na, majd meglátjuk. Ha tényleg csak ennyi, akkor örömtánc!

11-es, persze, j h pénteken megyek(előbb nem volt időpont), utána megírom.

2022. júl. 20. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!