A Magyaroknál miért ilyen népszerű a hitel?
Nagyon ritkán járok bankba, de ma bent voltam. Hallom mellettem a csávó neki sürgősen kell 2m hitel sürgősen, mert nyaralni kell menni.
Mire közli vele az ügyintéző, hogy ekkora keresettel biztos, hogy nem fog kapni.
Utána jön a másik, akit az ügyintéző mint valami régi barátot üdvözölt. Utána ajánlgatta neki, hogy milyen hitelt vegyen fel a másik hitel kiváltásához. ??? ilyen van?
A harmadiknak is hitel kellett egymillió forint, el se olvasta a papírokat, csak írta alá mint a gép. Már járatos lehetett ilyen ügyekben.
Szóval a kérdésem, miért ilyen népszerű a magyaroknál a hitel? Miért hiszik még mindig azt, hogy a hitel ingyen pénz? Miért ebből akar valaki nyaralni?
Tehát ha tönkremegy a TV/telefon/laptop akkor vegyek el a befektetésből pl. 200-at, és akkor az a pénz egyből elfogy, vész esetén nincs és ami a legfontosabb hogy nem hoz több pénzt.
Vagy veszek 0%-ra egyet, havi szinten fizetem, a pénz értéke hónapról-hónapra romlik jelenleg, a bérem emelkedik de a törlesztő ugyan annyi marad, a befektetést pedig tudom mozgatni hogy mindig jól hozzon.
Tehát a végén jobban járok ha kp-ra vettem volna.
Ettől nem kell félni, ez nem svájcifrank havonta változó kamatozással...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!