Most jött ki a júniusi infláció, 11,7%. A PMÁp jövő évi kamata szempontjából ez lehet még kevesebb? Úgy értem mikor állapítják meg?
Figyelt kérdés
Pl ha decemberben csak 6% lesz az infláció, akkor azt veszik alapul?2022. júl. 8. 09:56
11/15 anonim válasza:
10es, mert nincs olyan befekteteés, ami megtartja a pénz reálértékét. Kivéve az ingatlan, de ahhoz még kell 10 millió.
12/15 anonim válasza:
#11, jogos.
Amúgy attól félek, hogy kedvenc kormányunk rá fogja verni ismét a kamatadót az állampapírokra. Nagyon gondolkodom azon, hogy TBSZ-hez kötöm őket, ameddig (amit) tudok. Max. hülyének néznek a kincstárban.
13/15 anonim válasza:
12es azt még az oroszok se merték meglépni. Max 2%-ra növeli, esetleg 3. De még ígyis nyersz rajta.
14/15 anonim válasza:
Legyen igazad :)
Tegnap éjjel beleolvasgattam a facebook Kormányoldalának a hozzászólásaiba. Nem szoktam. Gyűlik a népharag..
15/15 anonim válasza:
14es gyűlik a népharag, a facebookon. És ott is marad. Államcsőd se lesz, az állampapírral se lesz semmi és az emberek is megnyugszanak. Egyébként a KATA szimpla adócsalás volt. Nem vok Fideszes, de az állam költségvetéséből vették el a pénzt. Míg az alkalmazott ugyanúgy adózott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!