Megéri euróra átváltani a pénzem?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy a jelenlegi pénzem apránként átrakom Revolutra, és ott euróban tartom. Részben belekezdtem, már van 1% hasznom, viszont ami érdekel: ha itt Magyarországon azzal a kártyával fizetek, számít fel a bank extra költségeket az átváltás miatt?2022. júl. 6. 16:51
1/8 anonim válasza:
Én is pont ezen gondolkozok. Viccvalutában már nem akarok sokat tartani, nem szeretném megvárni mire Rákóczi Ferit àt lehet nyomatni 1 €-sra
2/8 anonim válasza:
Erdemes. Persze majd jonnek itt a megmondo emberek h pont most? Mikor rekordon van? Nezd vissza a kerdeseket gyakorin 1.5-2 honappal ezelottrol, ott is azt karicaaltak hogy a pmap mennyivel faszabb mint az euro :) azota kb 5 evnyi pmap hozamot vert ra az euro
3/8 anonim válasza:
Igen ez megy állandóan, hogy várjunk vele, pont most, majd visszaerősödik és akkor stb... Nézd meg grafikonon az 5 éves árfolyamon. Stabilan emelkedik, a forint folyamatosan romlik az Eurohoz képest évek óta, ehhez háború sem kellett, hiába vannak ezzel. Érdekes, semmi nem romlik úgy az Ukrajnával határos országok valutái közül mint a forint
4/8 anonim válasza:
Holnap vegyél eurot délután felé.
6/8 anonim válasza:
Így van, holnap délután. Aki ért hozzá, az nem hasraütésszerűen vesz, hanem tudja eseményhez kötni. 2esnek nincs igaza, PMAP még mindig többet hoz.
7/8 anonim válasza:
Már ma este léptek, meglátjuk reggelre mit reagál a forint.
8/8 anonim válasza:
Amíg nem kapjuk meg az uniós pénzeket, addig ez lesz. Ha ősszel megkapjuk, akkor fog visszamenni 450ről a mostani szintre. Sztem 400 alá már nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!