Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megéri a forintjaimat átváltan...

Megéri a forintjaimat átváltani euróba?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok Pesten és kapok egy csomó ösztöndíjat, de amúgy szlovákiai vagyok és csak azt látom, hogy folyamatosan értéktelenedik el a pénz a számlámon. És nyilván, ha tudnám, hogy az ösztöndíjamat Szlovákiában, euróban fogom elkölteni, akkor már átváltottam volna, mert folyamatosan gyengül a forint. De azt tervezem, hogy Pesten fogok élni. Az lenne a kérdésem, hogy lehet, hogy még így is jól járnék, ha átváltanám a pénzem euróba, mert az elég stabil és ha utána visszaváltanám forintba akkor többet érne (mert a forint gyengül)?
2020. okt. 12. 19:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Megéri, ha nem tervezed visszaváltani néhány hónapon, vagy akár belül, mivel nem tudni hogyan alakul az árfolyam. Ha ki tudod várni amíg a Ft gyengül annyira, hogy megérje, akkor váltsd át.
2020. okt. 12. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!