Ha évente 1,5 milliót tudok félretenni, akkor utolérhetem az inflációt?
Figyelt kérdés
Most van 10 millióm és itt olyan 18 millió egy lakás. (befektetési céllal venném)2022. máj. 9. 20:12
21/36 anonim válasza:
13 As, megmutatod melyik az a típus ami 3 éve 3,5 millió volt most meg 6 ért el tudod adni? Tehát jóval az infláció fölött emelkedett az ára. Előre is nagyon köszönöm! Nagyon várom hogy megmutassa én is gazdag akarok lenni!
22/36 A kérdező kommentje:
Engem is érdekel.
2022. máj. 10. 07:56
23/36 anonim válasza:
Most lesz 4 éve nyáron, hogy megvásároltam a Hondámat.
Rokonomtól vásároltam így kedvezményesebben juttottam hozzá, de akkoriban olyan 4 millió környékén mentek.
Itt van erről van szó:
Az enyémben nincs ennyi kilométer. Továbbá van hozzá téli szettem is hozzá.
24/36 anonim válasza:
2 éves HR-v vettél 3,5 milliért, mikor az új ára akkor is kb 10 milla volt... perszepersze
25/36 anonim válasza:
A hasznalt jazz-ek arai is elszalltak, sot barmilyen jonak mondhato hasznalt auto ara nagyon megemelkedett az elmult 1-2 evben a csipphiany miatt. En amikor vettem az enyem a nepper azt mondta hogy egy eve amilyen aron eladogattak oket mindegyiket visszavenne es legalabb 0.5-1 milliot nyerne rajta ha mostani aron el tudna adni
26/36 A kérdező kommentje:
Majd megnézzük mennyire veszik, ha 1000 Ft lesz egy liter benya.
2022. máj. 10. 09:06
27/36 anonim válasza:
Milyen 10 milla?
Rokonom 6,5 milláért vásárolta újonan 2015-ben ott voltam láttam.
Még én vittem le Szolonkra őt.
28/36 anonim válasza:
2015 ben volt ott nálad az előbb mg még 3 éve vetted... érdekes..:D:D
29/36 A kérdező kommentje:
szokásos gyk-s válaszok xd
2022. máj. 10. 09:37
30/36 anonim válasza:
Ha eladott neked egy kétéves autót 2,5 milla bukással, akkor vagy nagyon közeli rokon, vagy nagyon hülye. De egyiktől se leszel MR.Okosbefektető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!