Utolérhetetlen webshop-al mit lehet kezdeni, ha tőlük rendeltem?
Meg kell írnod nekik, hogy élni kívánsz a vásárlástól való elállás jogával.
Az ilyen kisebb vállalkozások szinte sosem rendelkeznek saját raktárkészlettel, hanem több nagykereskedés készletét hirdetik a saját haszonkulcsukkal megspékelve. Ha ez hazai nagyker, az még a jobb eset. De gyakran az eBayről és hasonló oldalakról rendelik meg helyetted, aztán a szállítási időt nem tudod mire vélni, ők meg érthető okokból nem fogják megmondani neked a késés okát...
Szóval hiába olcsóbb valami egy kisebb kereskedőnél, én inkább a nagyobb cégtől rendelem meg drágábban, mert sok idekedést meg lehet spórolni így.
Kedves kérdező: azt írod, 17-én adtad le a rendelésed - ez egy pénteki nap. Ma, azaz KEDD délelőtt írtad, hogy sehol semmi.
Tudod Te, hány munkanap telt el azóta? 1, azaz egy, ma van a második nap. Ennyire azért nem kellene türelmetlennek lenni, , ugyanis a rendelésedbe 2 hétvégi nap esett bele, amikor jóformán senki nem dolgozik.
Tudod, miért nem veszik fel a telefont? mert nyilván ahelyett, hogy mindenkinek naponta 100x elmondanák, hogy csomagolás, postázás alatt van a termék, ehelyett nyilván a megrendelések összeállításával, feladásával vannak elfoglalva. Én is láttam már gyógytornászt, akit a rendelési ideje alatt kb 1 óra alatt 20x hívtak és nem bírt a vendégekkel foglalkozni, mert egyfolytában a telefont kapkodta.
Természetesen az lenne az ideális, ha felvennék a telefont és válaszolnának a vevők kérdéseire, de tudod van olyan, hogy hirtelen megnövekedett megrendeléseket nem mindig győzik a fennálló kapacitásukkal - így dolgoznak gőzerővel.
Te mit tennél, ha hirtelen 5 x annyi munkát zúdítanának a nyakadba?
És nem, nem kötekedni akarok, csak van egy kis rálátásom, mi történhetett, ugyanis 10 éve adok el, de idén már most szinte karácsonyi csúcsszezon van - eddig ez nem volt jellemző a novemberre - csak Black Friday után.
Mivel Te is Black Fridayn -fekete pénteken, azaz múlt pénteken adtad le a megrendelésed, így feltorlódtak a megrendelések, ezért várj türelmesen :-)
Csak zárójelben jegyzem meg - máshonnan sem fogod gyorsabban megkapni, mert mindenhol Black Friday van múlt pénteken és most pénteken is.
Azért ne adjatok már ilyen tanácsokat neki, hogy azért, mert 1 nap alatt nem kapta meg (hétfőn), mondja le.
A fénypostát még csak a Mézga családban találták fel :D
Ja, és a Posta az 1 napos időgarantált csomagokat már csak 2 napra vállalja- szóval TÜRELEM!! (nincs postás, nincs futár - lesz még idén nagy grimbusz a karácsonyi kiszállításokkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!