Mennyi az a legkisebb nettó fizetés, amire már adnak hitelt?
Minimálbérre is adnak, csak keveset.
De hitelből is sokféle van.
Áruhitelt és rövid távú kölcsönt már minimálbérre kaphatsz. Persze nem sokat és nagy kamattal.
Lakás hitelt is kaphatsz, de nyilván 230-as fizetéshez elég keveset ajánlanak majd. (főleg, ha esetleg még abból lejön diákhitel, vagy teló hitel, vagy autóhitel)
Nem én keresek annyit, hanem egy kérdés kiíróját gúnyolták ezzel a kérdése alatt és kíváncsi lettem. Én sem keresek hú de sokat. Nincsen semmi más hitelem. Lakáshitelen gondolkodok én is majd később.
Köszi a válaszokat!
Minimálbérre a maximum amit esetleg kapni lehet az olyan 10 millió lakáshitel. Annak a törlesztője 30 évre olyan 65 ezerre jön ki, ami még épp belefér a JTM-be, ha semmi más hitele nincs az illetőnek.
Persze ilyen alacsony jövedelemmel ilyen durván eladósodni őrültség. Én bruttó 300 ezres jövedelem alatt 50% helyett 30%-ra venném a JTM limitet.
Okos ember amúgy sem vesz fel 3 évnyi bruttó bérétől nagyobb összegű hitelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!