Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha már olyan levél jön a...

Ha már olyan levél jön a behajtótól hogy 15 napos nem fizetés esetén inkasszózhatjak a számlám?

Figyelt kérdés

.... akkor vajon a kövi fizetésem le is veszik már?

Hogy tudnék kifizetni 900 ezret ha havi 25-t sem tudtam? Nem is értem hogy gondoljak.

Vagy ez még pár hónapot elhuzodik?

2022. márc. 13. 09:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20-as vagyok, bocs, telefonos egyeztetés is jó lehet, de mindenképpen valamilyen személyes kontakt.
2022. márc. 15. 09:31
 22/31 A kérdező kommentje:
15 napon belül írásban lehet fellebbezni. A levél tartalmazza!!
2022. márc. 15. 09:42
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor csináld, ahogy akarod - engem nem érdekel, a TE BAJOD, A TE PROBLÉMÁD! Megpróbáltam segíteni, nem kevés válasszal - csináld, ahogy akarod.

Csak aztán ne csodálkozz, ha baj lesz belőle - vékony jégen táncolsz.

Könnyen repülhetsz az albérletből is, utcán 2 gyerekkel meg nem nyerő.

2022. márc. 15. 10:03
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

23, az utcán nem lesz két gyerekkel, mert abban a pillanatban elveszik tőle, hogy hajléktalanná válik.

Egyébként teljesen igazad van.

2022. márc. 15. 10:04
 25/31 anonim ***** válasza:
Kössz, 24-es :-)
2022. márc. 15. 10:23
 26/31 A kérdező kommentje:

Most mi a problémád. A levélben benne van hogy írásban is lehet 15 napon fellebbezni.

Min akadtal fel??? Nem értem.

2022. márc. 15. 12:16
 27/31 anonim ***** válasza:

A fellebbezésnek akkor lenne értelme, ha jogtalanul követelnék tőled az összeget, mert nem tartozol, vagy nem ennyivel tartozol, és ezt bizonyítani tudnád. De gondolom nem erről van szó, így még az új per költségét is fizethetnéd, ha egyáltalán lenne per.

Ha jót akarsz magadnak, csináld a 15-16-os válaszban felvázolt pénzmentéseket, és gondolkozz a hosszú távú megoldáson, mint olcsóbb lakás, jobban fizető munka.

Különben tényleg elveszítheted a gyerekeidet.

2022. márc. 15. 14:56
 28/31 anonim ***** válasza:

"Min akadtal fel??? Nem értem."

Tényleg nem fogod fel?

Nagyon sok használható tanácsot kaptál, de Te ahelyett, hogy ezeket megfogadnád, mész a saját fejed után.

Tényleg, min akadtam fel? :D

Nem az én problémám, a Te életed - ha elcseszed, akkor tedd azt.

Tudod, egyszer azt mondta egy ismerősöm, hogy "az embert a saját hülyeségétől nem lehet megvédeni".

Igaza volt...

2022. márc. 15. 19:54
 29/31 A kérdező kommentje:

És még mindig nem értem. Ha feketén fehéren le van írva valami azon miért akadsz fel?

Te jobban tudod mint ők, hogy lehet nálunk fellebezni??

Nevetséges.

2022. márc. 16. 08:11
 30/31 anonim ***** válasza:
Reménytelen vagy, kérdező, feladtam.
2022. márc. 16. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!