Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Óraadóként dolgozom iskolában,...

Fritty kérdése:

Óraadóként dolgozom iskolában, 15.én kapom a fizetésem. Most vajon előbb utalják vagy később az ünnep miatt?

Figyelt kérdés
Van erre valami jogszabály? Vagy minden tankerület aki utal úgy dönt ahogyan éppen akar? Mert ugye 14 és 15 is munkaszüneti nap, 12. és 13. pedig hétvége.

2022. márc. 11. 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal van jogszabály rá. 15 a határidő, így előtte kell utalniuk.
2022. márc. 11. 11:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok mert akkor ma kellene hogy utalják. Jól gondolom hogy a hétfő is ünnepnap igaz?
2022. márc. 11. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig előre utalják, ha hétvégére vagy ünnepnapra esik. (állami intézmény)
2022. márc. 11. 12:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Hogy volt végül?

Én most leszek kíváncsi hogy kapok fizetést az ünnep miatt remélem már április 06-án csütörtökön!

2023. márc. 23. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!