Hol nyissak bankszámlaszámot?
Sziasztok napokban sajnos szükségessé vált a bankszámla nyitás számomra.(tovább tanulás) Eddig nem igazán volt saját, így a kérdésem , ki melyik bankra esküszik?
Havi beérkező összeg rá 60e lenne csak.
Hol éri így meg számlát vezetni. (28 éves)
"bármi bajod van sosem lesz igazad"
Ez azért nincs így! Nekem a 25 év alatt volt pár vitás tranzakcióm, mindig számomra kedvezően döntött az OTP.
A nagyon apró bankokat kerüld el inkább, mint a Magnet meg Gránit. Ha bármi miatt be kell menni fiókba és nem budapesti vagy nem tudsz.
Persze sokan elmondják, hogy x éve nem jártak bankfiókban. Én is nagyon ritkán, de ha mégis kell? Ezért utazni?
Ha pedig készpénzt akarsz berakni akkor fiók nélkül mit csinálsz?
Takarékot és MKB-t azért nem kell elkerülni mert állami tulajdonú. Néhány ellenzéki szeretne ezáltal pénzügyileg tudatosnak látszani. Ettől nem fog.
Akkor kell elkerülni, ha neked nem felel meg, mint ahogy a többit is.
Unicreditnek van egy totál 0-ás bankszámlája ha bankmonitoron keresztül nyitod, illetve a CIB-nek is.
Én csak a reklámot láttam meg kollégák mondták. Ha most kellene nyitni valószínű ott nyitnék, de nekem még régi ingyenes számlám van. (Már nem nyitható újként.)
Az Unicredit és CIB esetén havi X jóváírás szükséges, de talán az egyiknél 100 000 ft alatti. Nézz rá a neten.
Ha a családban vagy bárkivel akivel vagy olyan viszonyban meg tudod oldani, hogy utalsz neki (ingyen) havonta ekkora összeget majd ő rögtön visszautalja, akkor totál ingyen van a számlád.
Mivel 60 000 ft bejön havonta, nem is kellene már mellé sokat utalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!