Otp bankszámlaszám kereső?
Történet röviden. Egy Nemesvámoson élő hölgynek elutaltam 11.000 forintot a hirdetett telefonért. Persze a telefon nem érkezett meg.
Banszámlaszáma megvan. Veszprém Óváros tér 24 szám alatt lévő bankhoz tartozik a számlaszam ezt sikerült online felületen keresztül megnézni.
A bank ilyen esetben kiadná a hölgy címét? Vagy ezt pontosan hogy lehetne megtudni? Köszönön ha tud valaki hasznos tanácsot mondani.
Mindenképp jelentsd fel. Ha másokkal is eljátszotta ezt (ami igen valószínű), akkor összeadódnak a kis összegek, és már elérheti a bűncselekmény kategóriát (üzletszerűen elkövetett csalás).
Sajnos én is jártam így, 10 ezer ft-ot utaltam előlegben egy processzorért, hogy utánvételesen feladja vidékről. Soha nem jött, feljelentettem és évekkel később elítélték a hapsit, mert már 2 millió körül járt a megkárosítás mértéke, annyi embert vett át.
És még így is csak 2 év felfüggesztett börtönt kapott, illetve vissza kellett volna fizetnie a pénzt a bírósági ítélet szerint, amit viazont sosem tett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!