MIt szóltok ehhez a cikkhez? Startol a szegények bankja!?
Figyelt kérdés
Elsősorban romáknak, mégpedig bizalmi alapon saját vállalkozás elindítása céljából.
2010. szept. 6. 21:17
1/6 anonim válasza:
Én azt, hogy nem kéne pozitívan diszkriminálni a romákat.
Egyébként ez a bank részéről ablakon kidobott pénz, még kultúráltabb körben sem lenne sikere.
2/6 anonim válasza:
Hmmh... Azt ugyebár nem tudják eldönteni, hogy ki roma, nemdebár? Vallhatom én is annak magamat. 1 milka mindig jól jön, pláne ha nem is kell visszaadni!
3/6 anonim válasza:
Romáknak áll a világ. Már bánom, hogy nemrég, amikor lehett, nem vallottam magam annak :-(
Csak felületesen olvastam el, de mivan, ha nem fizetik vissza?
4/6 anonim válasza:
Én ezen a cikken már délelőtt kiakadtam.Konkrétan azon,hogy a magyar kezdő vállalkozónak és a magán jellegű hitelkérőnek is egy csomó feltételnek meg kell felelnie,hogy hitelt kaphasson. Ez a hitel meg bizalmi alapon megy majd nekik.Na ez a nem semmi! Biztosan lesz aki fizetni fogja rendesen,de az is biztos,hogy a bank ezen bukni fog nem is keveset.
5/6 anonim válasza:
Állítólag ezt valami nóbeldíjas bangladesi ürge találta ki, és ott működött is neki. Csakhogy ott vannak erkölcsök. Na majd megismeri a cigányaink erkölcsét is, aztán írhat belőle akadémiai disszertációt. Végülis abból lehet, hogy visszajön a 400 milkája...
6/6 anonim válasza:
Úgy tudom, a fogyasztói csoportokhoz hasonlóan fog majd működni. De hogy én azokkal az ügyfelekkel nem akarok foglalkozni az biztos. Akkor inkább felmondok.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!