Kértem a krízisalapból segélyt az önkormányzatnál, mivel szorult helyzetbe kerültem. Az OTP kiadta az igazolást 74%nőtt a hitel. Elutasítottak egy másik rendeletre hívatzkozva hogy eddig nem kértem átmeneti segélyt. Mit szóltok hozzá?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 18:47
1/4 anonim válasza:
74%-kal nőtt az OTP-s hiteled? Ez elég hihetetlen.
2/4 anonim válasza:
Ebben már mi is benne voltunk...igényeltük mellé az átmeneti segélyt is, mely negyedévente KEMÉNY 5 ezer ft, és még környezettanulmányra is kijöttek! / az gondolom kb, éppen szintén 5 ezer forintba került az államnak /SZÉGYEN!Ettől viszont nem lehetetett eltekinteni, mert ez volt az egyik feltétele a krízissegélynek, melyből aztán 24 ezer Ft jutott.
3/4 anonim válasza:
Elég hihetetlen. Mi is alig hisszük, hogy ez lehetséges. A mienk 82%-kal nőtt!
Mi kaptunk szerencsére egyszeri 40000 Ft-ot.
4/4 anonim válasza:
Bocsánat hogy itt kérdezem, de hogyan lehet kérni ilyen krízis segélyt? Egyedül maradtam, munkát keresek és lakást kellene fenntartanom. Egyszerre vesztettem el a (nem bejelntett) munkám és a párom.. Se munkanélküli segély, se semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!