Amit netbankon keresztül 18:00 órakor küldök el átutalásként összeget, azt már csak másnap kapja meg a cég?
Az utalást 5 másodpercen belül megkapták, de azt fel is kell dolgozni.
Nem tudom melyik cég, de például az eMAG a Black Friday óta nagyon el van havazva, amihez hozzájön a karácsony közelsége. Más online áruházak is be vannak dugulva; voltak olyanok, amelyek már október vége felé kiírták, hogy csak a november 15-ig leadott rendelés teljesítését vállalják erre az évre.
A nagy mennyiség lassítja az adminisztrációt is. Amikoris a kígyó a farkába harap, mert a késedelmek miatt sok a telefonos és email megkeresés, ami leterheli az adminisztratív dolgozókat, még lassabban mennek a tevékenységek.
A beérkezett utalások feldolgozása, könyvelése, tapasztalatom szerint, normál időszakban, 3-6 munkanap szokott lenni. És nem csak az online áruházaknál.
Persze, a te dolgod, de sok év óta rendszeresen rendelek különböző helyekről, és sose fizettem előre. Ha valahol csak úgy lehetett volna fizetni, akkor végeztem is velük. Igaz, hogy többször volt az áru árához képest aránytalan az utánvétel díja, de sose izgultam a pénzem miatt. Jó helyen van az nálam, míg meg nem kapom az árut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!