Milyen indokokkal utasítanak el hitelkérelmeket?
Figyelt kérdés
A khr lista meg a szerencsejáték vásárlásokról tudok hogy kizáró ok, de mi más van még?2021. dec. 11. 01:23
1/6 anonim válasza:
A hatarozott ideju munkaszerzodest se szeretik
2/6 anonim válasza:
Mióta dolgozol.(hiába feltétel 3 hónap ugyanazon munkahelyen, nem biztos a banknak tetszik, hogy épphogy meg van a 3 hónap)
Hány embert kell eltartanod( mert leosztjak az összeget).
A szokásos khr.
Esetleg ha volt ugyanott kölcsönöd és később fizetett vissza az is lehet elutasítás.
Nézik azt is, hogy ahol dolgozol, milyen ágazatban van.
Pl: covid miatt a turizmus van veszélyben.
Stb stb.
3/6 anonim válasza:
Nekem annak idején azért utasítottak el egy nem túl magas kölcsönt (hitelre vettem volna egy laptopot), mert nem a bankszámlámra érkezett a fizetés, hanem készpénzben kaptam. Hiába volt évek óta fix munkahelyem és jövedelmem.
4/6 anonim válasza:
Olyan szempontok alapján is, amit te sohasem fogsz megtudni!
5/6 anonim válasza:
A bank nem köteles megindokolni, miért utasítja el a hitelfelvételt.
2,3,4-es jól írja, de amúgy is lehetetlenség az összes indokot leírni - meg nem is kötik az orrunkra.
Kb. az is mindegy, mit mondasz az ügyintézőnek, mert nem Ő bírálja el.
6/6 anonim válasza:
A hitelminősítő rendszer bankonként, hiteltípusonként eltérő, így egyszerűbb lenne, ha megírnád, mik a paramétereid, az alapján KB tudok mondani eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!