Hány hónappal hosszabbodott meg a futamidőtök a hitelmoratórium után?
"legalább hetente egyszer minden hírcsatornán elmondták, hogy nem fog jól járni aki benne van"
Nem mindenki hallgat hírcsatornákat.
Az honnan tudja meg, hogy automatikusan beléptették egy hitelmoratóriumba?
Mire megtudja, már benne van és ráfizetett.
Mondjuk feltűnik neki, hogy nem fizet törlesztőrészletet minden hónapban? 🤔 😃
23, 24: Pont erről beszéltem! Ha már csak 1 hónapot is benne volt, akkor PLUSZ KÖLTSÉGE van!
80-100 000 Ft minimum.
Ezt azok mondták, akik nem akartak belépni, de az automatikus beléptetés miatt és az adminisztráció miatt 1 hónapot akaratukon kívül benne voltak.
Pedig azonnal intézkedtek, amint tudomást szeretek a beléptetésről.
Ez egyszerű lopás.
Szerintem meg az egy egyszerű panasszal orvosolható. Mi is beleestünk. Jött az üzenet, hogy mit kell tenni, ha NEM akarunk benne maradni a moratóriumban. Egy pipa és egy oké. Megtettük, ennek ellenére nem vonták le a következő részletet egy héttel az esedékesség után sem. Betelefonáltam, elnézést kértek, leterheltek, rengeteg a munkájuk ezzel, csúsznak, hirtelen borították a nyakukba, természetesen veszik az adást és korrigálnak, ennyi. Semmilyen kár nem ért.
Ha te nem állsz ki magadért, akkor senki nem fog érted. Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!