Szerdán igényeltem meg a Diákhiteltől a képzési hitelt. Mennyi idő még a pénzt megkapom kb? Mennyi idő az adatok lekérdezése...?
Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 15:04
51/60 anonim válasza:
Hát ez elég durva halljátok...
52/60 Csóka Attila Nor válasza:
Nekem ma váltott folyósíthatóvá.
53/60 A kérdező kommentje:
52es!
És te mikor igényelted?
2022. febr. 8. 20:52
54/60 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok, mert én tudtam még igényelni, de aztán a következő nap már nem lehetett és azóta folyósítás szünetel van nekem, ezért gondolomár nem lesz ebből semmi
55/60 anonim válasza:
Nekem ma jött meg a januári reszlet, délután.
56/60 anonim válasza:
És te mikor igényelted?mit ír a státuszod?kaptál màr előtte is vagy első utalás ?
57/60 anonim válasza:
55-ös vagyok
Tavaly júliusban igényeltem, akkor egyösszegben kaptam 900 ezret (hat havit egybe). Folyósítható státuszt ír. Kedden meg akkor elvileg jön a februári.
58/60 anonim válasza:
A februári részlet meg nektek se jött meg? Pedig minden hónap 15. napjáig meg kéne jönnie elvileg.
59/60 anonim válasza:
Nem, még én sem kaptam meg a februárit…
60/60 anonim válasza:
Elozoheten csutortokon utaltak ki elvileg mindenkinek
szoval kerdezzetek utana nekem telefonban mondtak volt valami kavarodas szamlaszamommal es most csutortokon fognak utalni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!