Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerdán igényeltem meg a...

Szerdán igényeltem meg a Diákhiteltől a képzési hitelt. Mennyi idő még a pénzt megkapom kb? Mennyi idő az adatok lekérdezése...?

Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 15:04
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
100%
Ma mar nekem azt mondtak telefonban jovoheten is lesz folyositas es hogy elvileg 30napuk van ra annyi idon belul megkapom legyek turelmes
2021. szept. 30. 16:13
 12/60 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezek szerint a héten biztos nem lesz folyósítás😔de legalább tudjuk hogy jövőhéten újra lesz
2021. szept. 30. 16:25
 13/60 anonim ***** válasza:
100%
meg jovoheten se mindenkinek de remelhetoleg hamarosam mindenki megkapja
2021. szept. 30. 17:57
 14/60 Christov Bernadett ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem eddig már 21-òta folyòsìthatò volt az állapot, 0.-ft egyenleget mutatott. Ma reggelre adategyeztetèsre váltott, de az egyenlegen ott mutatkozik az összeg, holott egy forintot sem küldtek. Hívtam őket egyből, választ nem tudtak adni, majd visszahìvnak, azt mondta az ügyintéző hölgy... Érdekes mindenesetre.. De az viszont brutál gáz, hogy ahányan vannak annyian mást mondanak állandóan. Kíváncsi vagyok rá hogy mi lesz a történet amit kitalálnak, hogy alakult így.. Képzési hitel 1 és 2. Mind a kettő egyenleget mutat, pénz az ablakba, adategyeztetès. Vicc és nagy kaka ez az egész!!!

2021. okt. 1. 09:17
 15/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem reggelre megjelent az egyenleg a státusz maradt folyósítás szünetel.majd írj hogy mit mondtak
2021. okt. 1. 09:23
 16/60 Christov Bernadett ***** válasza:
100%
Állítólag hibásan lettek az adatok feltöltve a diákhitel direkt fiókba. Azt mondta a hölgy, hogy holnapra már el fog tűnni az egyenleg onnét és a tervek szerint jövő héten utalni tudnak. Csak az a baj hogy már nem hiszek nekik. Mert egy hete már ígéret ígéret hátán, mindig más infó, és már régen még kellett volna kapni a pénzt. Hogy neked miért van folyósítás szünetel azt nem tudom.. Nem mondtak erre semmit? Ha nekem is arra változik, akkor idegbajt kapok..
2021. okt. 1. 10:15
 17/60 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem kaptatok infót hogy mikor lehet újra igényelni? Ez egy agyfasz, én is meg szerintem sokan is abban a hitben kezdtünk meg tanfolyamokat, hhy igénybe tudjuk ezt a segítséget venni, közben a tanf első részletét ki kellett fizetni, amivel nem is lett volna baj, csak már kezdek nem hinni benne, hogy lehet még egyáltalán igényelni.
2021. okt. 1. 14:07
 18/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem folyton azt mondtak dolgoznak a rendszeren igy igenyelni egyelore nem lehet gondolom ha helyre allt adatok meg fizetesek azoknak akik igenyeltek utana elinditjak ujra szerintem viszont ez 1-2het meg legalabb
2021. okt. 1. 14:43
 19/60 anonim ***** válasza:
100%
Ma hívtam őket megnézték a gépbe a szerződésemet mondták minden ok a suli is vissza igazolt szeptember 21-én .azt mondták hogy onnan 30 napjuk van folyósítani azaz október 21-ig meg kell hogy kapjam a pénzt
2021. okt. 4. 15:27
 20/60 anonim ***** válasza:
100%
irtam nekik email azt irtak ma kene rendszer szerint megkapnom de meg nem erkezett meg esetleg kapott ma mar valaki utalast?
2021. okt. 5. 11:00
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!