Szerdán igényeltem meg a Diákhiteltől a képzési hitelt. Mennyi idő még a pénzt megkapom kb? Mennyi idő az adatok lekérdezése...?
Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 15:04
1/60 anonim válasza:
Kb. két hét az ügyintézési idő.
2/60 Sza1939 válasza:
Én most vagyok 2 hétnél és még semmi. Olvastam valaki 3 nap utàn megkapta
3/60 anonim válasza:
Most van valami gond náluk, napok óta igényelni sem lehet és a folyósítás is leállt. Azt mondják technikai probléma és dolgoznak rajta.
4/60 A kérdező kommentje:
Igen de én még a technikai probléma előtt igényeltem és végül kiderült nem lehet!
Aki az új szakképzési rendszerben tanul (TECHNIKUMBAM) az első 4év csak éretsegi felkészítő így erre nem jogosult a tanuló.
Az utolsó 1vagy 2évben tanulod a szakmai tárgyakat és a szakmát. Akkor tudod csak igényelni!!!😐
2021. szept. 28. 18:05
5/60 anonim válasza:
3/4 Akkor most a folyositas is szunetel nem csak igenyelni nem lehet?😳
6/60 anonim válasza:
5ös: nekem a telefonban azt mondták a folyosítás is szünetel
7/60 anonim válasza:
"szuper" lassan egy honapja varok ra..
8/60 anonim válasza:
Ehhez képest nekem tegnap folyósítottak...
9/60 anonim válasza:
Vicces ma hivtam oket kozoltek minden okes a lekerdezessel de szunetel a folyositas ..
10/60 anonim válasza:
Én ma írtam nekik választ nem kaptam csak a státuszomat változtatták meg folyósíthatóról folyósítás szünetelre
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!