Szerdán igényeltem meg a Diákhiteltől a képzési hitelt. Mennyi idő még a pénzt megkapom kb? Mennyi idő az adatok lekérdezése...?
Sziasztok!
Én is igényeltem még szeptemberben, abban a hónapban meg is kaptam, de azóta semmi. küldtek e-mailt, hogy szünetel a folyósítás az iskolában végzett hatósági ellenőrzés miatt. Utánajártam ennek a titkárságon, ahol azt mondták, hogy ezt már más is jelezte nekik, de az iskolában nincs is semmilyen hatósági ellenőrzés.. Ez 2 hete volt, azóta se történt semmi, de a suli intézkedik ezügyben.
Azt mondták, hogy elvileg az államnak nincs pénze és ezért nem kapja meg egy csomó ember a diák/képzési hitelt..
Én a múlt héten adtam be az igénylésem és a szükséges adatokat.
Nekem adategyeztetésről közben feldolgozás allat-ra változott a státuszom.
Kíváncsi vagyok mikor lesz alami előrelépés.
A státuszolnál melyik után melyik jön azt tudjátok esetleg?
45-ös
Ez komoly? Mióta vársz rá és mikor kötöttél szerződést?
én tavaly júliusban és egyösszegben megjött rendesen a 6 havi, kb. 2 héten belül.
Aztán közölték, hogy a következő ciklustól havonta jön, mondom oké. Ehhez képest januárban nem kaptam, azt mondták csak február elején lesznek újra lekérdezések és február első két hetében megjön a január havi. Mondom oké. Múlt hét csütörtökön asszem folyósíthatóra is váltott a státusz, de azóta se jött meg a januári. Komolyan egy bohóc banda ez. Te tarts be mindent, ők meg fűt fát ígérgetnek és semmi nem úgy van, ahogy a szerződésben kb...
Többieknek jött mostanában rendesen havona a hitel?
46-os vagyok
Amúgy az a vicc, hogy 1 héten belül már a februárinak is meg kéne jönnie, azt még a januári részlet sincs sehol... :D
4 hónapja vársz rá? Jézusom......
de ezt így hogy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!