Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerdán igényeltem meg a...

Szerdán igényeltem meg a Diákhiteltől a képzési hitelt. Mennyi idő még a pénzt megkapom kb? Mennyi idő az adatok lekérdezése...?

Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 15:04
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is igényeltem még szeptemberben, abban a hónapban meg is kaptam, de azóta semmi. küldtek e-mailt, hogy szünetel a folyósítás az iskolában végzett hatósági ellenőrzés miatt. Utánajártam ennek a titkárságon, ahol azt mondták, hogy ezt már más is jelezte nekik, de az iskolában nincs is semmilyen hatósági ellenőrzés.. Ez 2 hete volt, azóta se történt semmi, de a suli intézkedik ezügyben.

Azt mondták, hogy elvileg az államnak nincs pénze és ezért nem kapja meg egy csomó ember a diák/képzési hitelt..

2021. nov. 21. 12:35
 42/60 anonim ***** válasza:
A legutóbb amikor nem lehetett igényelni "technikai probléma" miatt akkor szigorítottak az igénylési szabályokon, ez volt a "technikai probléma". Gondolom most is hasonló.
2021. nov. 21. 15:04
 43/60 anonim válasza:

Én a múlt héten adtam be az igénylésem és a szükséges adatokat.

Nekem adategyeztetésről közben feldolgozás allat-ra változott a státuszom.

Kíváncsi vagyok mikor lesz alami előrelépés.

A státuszolnál melyik után melyik jön azt tudjátok esetleg?

2021. nov. 22. 17:17
 44/60 A kérdező kommentje:
Valaki azóta már meg kapta?
2022. febr. 6. 18:14
 45/60 anonim ***** válasza:
Én nem 🤷‍♀️
2022. febr. 7. 12:49
 46/60 anonim ***** válasza:

45-ös

Ez komoly? Mióta vársz rá és mikor kötöttél szerződést?

én tavaly júliusban és egyösszegben megjött rendesen a 6 havi, kb. 2 héten belül.

Aztán közölték, hogy a következő ciklustól havonta jön, mondom oké. Ehhez képest januárban nem kaptam, azt mondták csak február elején lesznek újra lekérdezések és február első két hetében megjön a január havi. Mondom oké. Múlt hét csütörtökön asszem folyósíthatóra is váltott a státusz, de azóta se jött meg a januári. Komolyan egy bohóc banda ez. Te tarts be mindent, ők meg fűt fát ígérgetnek és semmi nem úgy van, ahogy a szerződésben kb...

Többieknek jött mostanában rendesen havona a hitel?

2022. febr. 7. 20:04
 47/60 anonim ***** válasza:

46-os vagyok

Amúgy az a vicc, hogy 1 héten belül már a februárinak is meg kéne jönnie, azt még a januári részlet sincs sehol... :D

2022. febr. 7. 20:12
 48/60 A kérdező kommentje:
Én október óta várom de még mindig nem lett belőle semmi. Csak a 30napos felfüggesztèsek mentek... De már február van és még mindig semmi. Valószínűleg már nem is lesz ugyan is a képzés hamarosan be fog fejeződni.
2022. febr. 7. 20:47
 49/60 anonim ***** válasza:

4 hónapja vársz rá? Jézusom......

de ezt így hogy?

2022. febr. 7. 21:00
 50/60 anonim ***** válasza:
Én szeptember óta várok még semmit nem kaptam !
2022. febr. 8. 11:07
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!