Van esélyem hitelre?

Figyelt kérdés

kor:21

Munkaviszony:5 honap

Netto bér:85000

és kb 500 000 ft szeretnék.Tapasztalatok esetleg?

Köszönöm

2010. aug. 31. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Van igen. Fontos, hogy véletlenül se dőlj be gyors hiteleknek! Kezd a számlavezető bankodnál.
2010. aug. 31. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Az életkorod miatt nem valószínű, hogy kapsz személyi kölcsönt, a legtöbb bank alsó korhatára 23-25 év attól függetlenül, hogy mi van a bank hirdetményében. (Hiába hirdetik, hogy elméletileg 18 éves kor az alsó korhatár, a gyakorlat más.)
2010. szept. 1. 06:58
 3/6 anonim válasza:
65%

Hirdesd meg több helyen, apróhirdető rovatban .

Kezes es fedezet nelkülit keress, ahol min 55-70 ezer ft fizu már elég.

Cofidis, Cetelem, Fokusz hitel, kekhitel stb.

Ha 20-ból 4 visszairt, náluk oké akkor azt válaszd ahol FIX a hitel törlesztője , ( Cib, FHM, stb )

és jó a Thm 72- 84 hónap futamidö van.

Szerintem gyorshitel adnak.

Olyat válasz ki belélük, ami legalacsonyabb aí havi költség, a Thm .A 84 hós a jobb.Olykor más bank kínálatában a 72 hónapos és a 96 hónapos ugyanakkora felvehető összegre drágább, az az 1- 5 % ,és a havi pár ezer ft is számít, főleg 6- 8 évnél,én körbenéztem, 2 napom ráment de megérte előre tájkozódni, aztán mondhatsz igent vagy nemet is, nem kell az elsőre ugrani.A legtöbb ember lusta nem néz körbe, nem veszi rá a fáradságot a maga ügye miatt 3- 7 nap, a tájékozatlansága hiányát pedig mások kihasználják, késöbb bánja, mert bizony sokba lesz neki meg a családjának.( százezrek ugranak)

Ajánlom a hitelfedezeti védelmet mellé munkanelküliség, betegség, stb esetére.

A masik legyél céliranyos, az összes banknak, online megtálalod a cimüket, ügyintézők email, telefon, skyp címe, írj levelet.Egyet megfogalmazol, es elküldöd 20 helyre.

Vannak olyan cégek is, ahol nem kell futkozni 28, akar 30 hazai bank, 50 lehetöségből lehet választani , regelj be kérj ajánlatot ne várd a sült galambot, ne v

rj másokra, mert jól át ... nak, ( takarékpénztárak kínálatával együtt.

keress rá a googleban.

2010. szept. 1. 13:11
 4/6 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!!Otp nél vagyok,de ott 1 év kell!Akkor böngészgetek!Üdv.
2010. szept. 1. 17:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Addig nyújtózz, amíg a takaród ér, NE vegyél fel hitelt - könnyen adósságspirál lehet a vége...
2011. aug. 2. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:

OTP Bank esetében 21 év az alsó korhatár. A jövedelmed maximum 10x-esét veheted fel a bankoknál általában, de arra figyelj hogy mit bírsz el. Lehetőleg a legrövidebb futamidőt válaszd, ne hidd el az itt válaszolók összes butaságát.

Nézd csak meg: 500e ft 84 hónapra az OTP-nél havi 13.000 ft, a futamidő alatt vissza fizetsz 1,1 milliót, míg 48 hó esetében 17 a törlesztő, a teljes visszafizetett összeg 822e ft... Nem mindegy! Havi 3-4e ft-ot szerintem be lehet vállalni, és legalább nem 7 évig, hanem pl 4 évig fizeted... Nem mindegy azért!

De ha lehet inkább spórolj!

2011. szept. 14. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!