Van esélyem hitelre?
kor:21
Munkaviszony:5 honap
Netto bér:85000
és kb 500 000 ft szeretnék.Tapasztalatok esetleg?
Köszönöm
Hirdesd meg több helyen, apróhirdető rovatban .
Kezes es fedezet nelkülit keress, ahol min 55-70 ezer ft fizu már elég.
Cofidis, Cetelem, Fokusz hitel, kekhitel stb.
Ha 20-ból 4 visszairt, náluk oké akkor azt válaszd ahol FIX a hitel törlesztője , ( Cib, FHM, stb )
és jó a Thm 72- 84 hónap futamidö van.
Szerintem gyorshitel adnak.
Olyat válasz ki belélük, ami legalacsonyabb aí havi költség, a Thm .A 84 hós a jobb.Olykor más bank kínálatában a 72 hónapos és a 96 hónapos ugyanakkora felvehető összegre drágább, az az 1- 5 % ,és a havi pár ezer ft is számít, főleg 6- 8 évnél,én körbenéztem, 2 napom ráment de megérte előre tájkozódni, aztán mondhatsz igent vagy nemet is, nem kell az elsőre ugrani.A legtöbb ember lusta nem néz körbe, nem veszi rá a fáradságot a maga ügye miatt 3- 7 nap, a tájékozatlansága hiányát pedig mások kihasználják, késöbb bánja, mert bizony sokba lesz neki meg a családjának.( százezrek ugranak)
Ajánlom a hitelfedezeti védelmet mellé munkanelküliség, betegség, stb esetére.
A masik legyél céliranyos, az összes banknak, online megtálalod a cimüket, ügyintézők email, telefon, skyp címe, írj levelet.Egyet megfogalmazol, es elküldöd 20 helyre.
Vannak olyan cégek is, ahol nem kell futkozni 28, akar 30 hazai bank, 50 lehetöségből lehet választani , regelj be kérj ajánlatot ne várd a sült galambot, ne v
rj másokra, mert jól át ... nak, ( takarékpénztárak kínálatával együtt.
keress rá a googleban.
OTP Bank esetében 21 év az alsó korhatár. A jövedelmed maximum 10x-esét veheted fel a bankoknál általában, de arra figyelj hogy mit bírsz el. Lehetőleg a legrövidebb futamidőt válaszd, ne hidd el az itt válaszolók összes butaságát.
Nézd csak meg: 500e ft 84 hónapra az OTP-nél havi 13.000 ft, a futamidő alatt vissza fizetsz 1,1 milliót, míg 48 hó esetében 17 a törlesztő, a teljes visszafizetett összeg 822e ft... Nem mindegy! Havi 3-4e ft-ot szerintem be lehet vállalni, és legalább nem 7 évig, hanem pl 4 évig fizeted... Nem mindegy azért!
De ha lehet inkább spórolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!