Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha gyeden vagyok, de amint...

Ha gyeden vagyok, de amint két éves lesz a pici, visszamegyek dolgozni, mekkora esélyem van hitelre?

Figyelt kérdés

Jelenleg gyeden vagyok, és a volt férjemet kellene kifizetnem a lakásból. Kb 3 millió forinttal jönnék neki. 800 000 ft készpénzem van, és egy fél lakás (az egész kb 6,5 m-t ér), amin nincs lakáshitel. Semmilyen más hitelem nincs, de egyedül nevelek 3 gyereket. A havi befolyó összeg kb 180 000 ft. Banki tanácsadók válaszát várom.

Köszönöm.

2010. nov. 20. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Jelenleg csak olyan adóstárssal lennél hitelképes, akinek van jövedelme, mert önmagában a GYED és a családi pótlég nem tekinthető terhelhető jövedelemnek banki szempontból.

Ha nincs adóstársad, akkor van lehetőséged leghamarabb hitelt igényelni, ha visszamész dolgozni oda, ahonnan GYED-re mentél és legalább 2 havi béred bankszámlára érkezik. Az ingatlan tulajdonosainak hozzá kell járulnia a jelzáloghitelhez, csak akkor kaphatsz hitelt, ha mindenki aláírja majd a banki szerződést.

Ha részletesebb infókat szeretnél kapni, írj privátban, szívesen segítek.

egy hiteltanácsadó

2010. nov. 20. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
bocs, "pótlék":)
2010. nov. 20. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:

szia, az előttem lévő mindent pontosan írt le. Gyed nem terhelhető jövedelem. 2 havi munkabér utalás után már kaphatsz hitelt.

A bankszámlakivonatodra az OEP utalja a gyedet vagy esetleg a munkahelyed bérkifizető hely és munkabér címen érkezik?

Ha gyed címen érkezik jelenleg a számládra és nem tudsz 2 havi munkabér utalást felmutatni, akkor adóstárs bevonásával kaphatsz hitelt. (egy hiteltanácsadó :))

2010. nov. 20. 21:03
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat! A GYED a munkáltatótól jön, munkabér címén.

2010. nov. 21. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!