Mire számíthatok? Vonják-e a tartozást a gyedből, vagy csak akkor, ha visszamegyek dolgozni?
Ne is mondd! Olyan pipa vagyok, hogy azt el sem tudom mondani...
Beszéltem a hitelintézettel, ott azt mondták, hogy az adóstól is és a kezesektől is 33%-ot vonnak majd le, rajtam kívül van egy másik kezes is. Azt viszont nem tudták megmondani, hogy a gyedből is vonnak-e le...
Milyen más formában gondolod?
700 000 + gondolom a kamatok... És akkor mit csinálnak, ha semmim sincs? Nincs autóm, házam, gondolom a babaágyat vagy a pelenkázót nem viszik el? Nagyobb vagyontárgy? Esetleg a 15 éves TV vagy a gagyi DVD lejátszó jöhet szóba, de ez sem teszi ki az adósság 33 %-át. Ja, van hűtőm is, azt még vihetik, de ennyi. Vagy az ágyam, akkor majd alszom a földön...
Bocs, kicsit ironikusra sikeredett, de elkeserítő a szitu:(
A készfizető kezesség lényege, hogy ha az adós nem fizet, akkor a bank - döntése alapján - akár rögtön hozzád fordulhat a törlesztő részletért, kb. olyan mintha te magad vetted volna fel a hitelt.
Szerintem - ha adtál nekik lehetőséget (csoportos beszedési megbízást) - tutira vonni fogják az összeget tőled.
Bocsi.. nem akarlak elkeseríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!