A hitelnél ez miért ennyire durva?
Hitelt vettünk fel, a férjem fizeti. A munkahelyének kifizetési nehézségei vannak, ezért én utaltam at a hitel összeget a számlájára, és abból vontak le.
Most viszont a bank felhívta, hogy mi van a fizetésével, és őket nem érdekli, hogy a felesége utalt (azért persze levonták), amennyiben nem változik a helyzet, felmondják a szerződést.
Voltaképpen csak elkeseredett vagyok, hiszen amúgy is nehéz az egész, és azt hittem (de nagyon laikus vagyok), elég, ha ott az összeg és van miből levonniuk.
Miért nincs így? Hiszen nem az a lényeg, hogy megkapják? Soha nem maradtunk el egy reszlettel sem.
Kíméletes magyarázatnak örülnék.
Bocs de ez kamunak hangzik. A bankot nem erdekli honnan csak legyen torlesztve.
Az se erdekli oket ha tobbet nincs hivatalos kereseted.
Mindenesetre szerzodesben mi van? Benne van, hogy ha elveszti a munkajat akkor a szerzodes felmondhato?
Igen, én is azt tudom mondani, hogy talán valami kamatkedvezménnyel van összefüggésben.
Nekem pl. totál másik banknál van a hitelem, jövedelemátutalás nélkül, igazából havonta utalok egy folyószámlára, ahonnan levonják, de jóskapista is utalhat, nem érdekli őket.
"talán valami kamatkedvezménnyel van összefüggésben."
A bankot az se érdekli, ameddig fizeted. Ha nem teljesíted a kamatkedvezményt örülnek és emelik a kamatot.
Emiatt nem fogják felmondani a szerződést.
Melyik bank, milyen hitel ez?
Oké, köszi, nekiugrom a részleteknek. Valóban K&H.
A férjem nem egy szoszatyar, a pénzügyeket illetően sem, viszont néha érdekes valóságban is él, és nem mindig pontosan adja át a dolgokat. Ő ezt mondta.
Megpróbálom átnézni. Köszi szépen mindnekinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!