Ha a bankkártya adataimmal visszaélt valaki és levett 50 ezer Ft - ot van rá esély hogy valahogy ezt visszakapahatom?
@22:38
Én sem hittem el hogy ilyen tényleg van, de személyesen ismerek olyat, akinek egy 30km-rel messzebb lévő dohányboltban történt kártyás fizetés(!!!) a számlájáról, úgy hogy amikor ez megtörtént a kártyája végig ott volt a zsebébe...
1 vagyok. Akiket én ismerek, ott online, külföldi "fizetés" történt az éjszaka közepén.
A 240 ezres esetnél OTP-s számla volt, ott azt mondta a bank, nekik is ciki, ha nem elég erős az azonosítási rendszerük, ezért mindent megtesznek ilyenkor, hogy megszakítsák a tranzakciót. A másik CIB-es számla volt. Mindkettőnél sikerült visszaszerezni a pénzt.
Néha maga a bank veszi észre, hogy külföldi levonások vannak és felhívják az ügyfelüket, hogy ők tartózkodnak-e külföldön.
Van ilyen... Azonnal kártyaletiltás és bejelentés a banknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!