Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi történik olyankor, ha a...

Mi történik olyankor, ha a CSOK igénylése közben évül el az adásvételi szerződésünk?

Figyelt kérdés

Kb 1,5 hónap múlva elévül az aláírt adásvételi szerződésünk. (Ha jól tudom 6 hónap egy szerződés érvényessége)

A CSOK igénylésünk akkor még folyamatban lesz, a jelenlegi tendencia szerint 2-3 hónapig is eltarthat. Nyilván az eladónkkal le fogunk ülni beszélni de mi történik ilyenkor a bankban? Új szerződést kell írnunk, újra be kell adnunk mindent és elölről kezdenünk?

2021. szept. 1. 17:24
 1/4 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
Hát ezt honnan veszed hogy 6 hónap? Főszabály szerint 5 év az elévülés.
2021. szept. 1. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Pont ez erdekel engem is, csak eladoi oldalrol. Lejart a 180 nap, tehat automatikusan lekerul a vevom a szeljegyrol. Szerintem.
2021. szept. 2. 19:46
 3/4 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
Jah így már értem. Nem kell új szerződés, de a Bejegyzési kérelmet újra be kell nyújtani a földhivatalhoz. Ügyvédi munkadíj+2*6600ft plusz költség lesz.
2021. szept. 2. 23:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Aláírtátok a szerződést, majd vártatok 4 hónapot a csok igénylésével? Miért?

Foglalót adtatok?

2021. okt. 3. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!