Milyen megtakarítást válasszak?
#18 vagyok
Egy hozzá nem értőnek első hallásra az összes módszer ijesztőnek/kamunak tűnik, pl. elég nehéz elmagyarázni egy ismeretlennek hogy az államkincstárnak miért éri meg a te vagyonodat növelni, pedig nem csinálsz semmit csak állampapírt vásárolsz és vársz.
Pontosan ugyanez van annál a módszernél is amit leírtam, utána kell nézni, amit a rosszindulatú valószínűsítésem alapján nem tettetek meg. Ha rákeresel a különböző felületeken arra amit belinkeltem, legalább azok alapján tudni fogod hogy ez egy tényleg egy jól működő módszer, vagy egy ordas nagy kamu. Én amikor a kérdezőhöz hasonlóan megtakarítási módszert kerestem, gyakorlatilag mérlegeltem az összes módszert amit fentebb felsoroltak, utánuk néztem és az alapján döntöttem emellett.
Ha utána szeretnétek nézni (angol):
https://www.youtube.com/watch?v=oqtsqT7Czro
Szerintem ez egész jól összefoglalja. Illetve írásban is megtalálhatóak információk itt (angol):
A többit a google keresési képességeitekre bízom.
#21 Amúgy kíváncsi vagyok, hogy hol "sántít" az amit leírtam. Ha belegondolunk, az összes fent említett módszer gyanús, mert gyakorlatilag mind a pénzed tárolásával növeli a vagyonodat anélkül hogy különösebben foglalkoznál vele. Ezektől eltérően annyival különbözik az amit leírtam, hogy ez egy kevésbé ismert módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!