Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen megtakarítást válasszak?

Milyen megtakarítást válasszak?

Figyelt kérdés
Szeretnèk fèlretenni 5 èven keresztül, aztán hitelt felvenni ès házat vásárolni.
2021. aug. 1. 17:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#19,20: nem védem #18-at, mert ez mér nekem is sántít, viszont te rosszul számolsz, ő HAVI 3-3,5% hozamot írt, az államkincstár meg ÉVES 3-3,5%-ot ígér. Nem mindegy
2021. aug. 4. 06:59
 22/22 anonim válasza:

#18 vagyok

Egy hozzá nem értőnek első hallásra az összes módszer ijesztőnek/kamunak tűnik, pl. elég nehéz elmagyarázni egy ismeretlennek hogy az államkincstárnak miért éri meg a te vagyonodat növelni, pedig nem csinálsz semmit csak állampapírt vásárolsz és vársz.

Pontosan ugyanez van annál a módszernél is amit leírtam, utána kell nézni, amit a rosszindulatú valószínűsítésem alapján nem tettetek meg. Ha rákeresel a különböző felületeken arra amit belinkeltem, legalább azok alapján tudni fogod hogy ez egy tényleg egy jól működő módszer, vagy egy ordas nagy kamu. Én amikor a kérdezőhöz hasonlóan megtakarítási módszert kerestem, gyakorlatilag mérlegeltem az összes módszert amit fentebb felsoroltak, utánuk néztem és az alapján döntöttem emellett.

Ha utána szeretnétek nézni (angol):

https://www.youtube.com/watch?v=oqtsqT7Czro

Szerintem ez egész jól összefoglalja. Illetve írásban is megtalálhatóak információk itt (angol):

[link]

A többit a google keresési képességeitekre bízom.

#21 Amúgy kíváncsi vagyok, hogy hol "sántít" az amit leírtam. Ha belegondolunk, az összes fent említett módszer gyanús, mert gyakorlatilag mind a pénzed tárolásával növeli a vagyonodat anélkül hogy különösebben foglalkoznál vele. Ezektől eltérően annyival különbözik az amit leírtam, hogy ez egy kevésbé ismert módszer.

2021. aug. 6. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!