Milyen megtakarítást válasszak?
Figyelt kérdés
Szeretnèk fèlretenni 5 èven keresztül, aztán hitelt felvenni ès házat vásárolni.2021. aug. 1. 17:25
11/22 anonim válasza:
10 es, nagyon nem kellett akkor venni ahhoz, hogy egy allampapirt sot s&p500-at tulteljesito befektetesed legyen. Meg ha a 2017-es csucson vettel akkor is most kozel 100 szazalekba vagy, ami evre levetitve 25 szazalek. Elmondom a piacon keves hasonlo befektetes van ami risk/reward profilja jobb mint a bitcoine. A drowdown tenyleg rossz abban egyet ertek, de szerintem a hozam kompenzalja. Szerintem amugy nem kell tulspilazni DCA-val havonta kell vasarolni, a termek milyensege meg garantalja hogy elobb utobb jol jarsz vele
12/22 anonim válasza:
#11: Igen, ennek minden szava igaz és egyet is értek. A kérdés arra irányul még mindig, hogy miért számítasz fél éves ciklusú hullámzásra. Mert számomra ez a kérdés leginkább. Szerintem a nyári pangás ekkora hatást nem vált ki.
13/22 anonim válasza:
Ha havi 30-at félreraksz 5 évig akkor az 1,8 millió. Mondjuk, hogy összegyűlik 2 millió. Ez milyen ház önerőjére elég?
14/22 anonim válasza:
Nem feleves hullamzasra szamitok hanem 4 eves rekordokra. Az hogy ev kozbe mitol megy fel le fogalmam sincs. Nekem csak a 2017-es csucs a tampont, arra rajon a 4 eves felezesi ido es megvan a 2021 es rekord, 2025 os rekord stb stb. Mivel hulye vagyok a tradeleshez ( nem kis penz elvesztese utan belatom ) mar csak dollar cost averagelek azzal a cellal hogy 4 evente december kozepe/vege fele eladni. Meglassuk bejön-e. Ha nem az se gond, idom van, DCA-zok tovabb
15/22 anonim válasza:
Remek ötlet. Rakja be a házra szánt pénzét abba, amiről fogalmad sincs neked se, csak azt hiszed felfedeztél egy mintát a múltban és akkor az már így lesz a jövőben is. Okos.
16/22 anonim válasza:
Hat az hogy okos vagy nem nem most kell eldonteni hanem 4-5 ev mulva. En itt leszek akkor is, 4 eve is itt voltam. Akkor is ugyanezt mondtam most is ugyanezt mondom es 4 ev mulva is valosiznunek tartom hogy ugyanez lesz. Mig a vilag korrupt, az emberek kapzsik es minel tobb pénzt akarnak csinálni addig a bitcoin hosszu tavon mindig felfele fog menni, legalabbis szerintem. Turelem, majd meglátjuk
17/22 anonim válasza:
Ennyi erővel szerencsejátékozhatna is.
18/22 anonim válasza:
Én is a cryptora szavazok. Viszont én nem bitcoint vettem, hanem felhő alapú botot használok ami mindig a megfelelő cryptovalutára váltja a pénzed egy kis töredékét, mindig megtalálva azt amelyiknek épp növekszik az értéke.
6 hónapja használom, és ha levonjuk a költségeket amiket az üzemeltető elkér a használatért, kb. havi 3-3.5% passzív jövedelmet termel. Viszont 2000 euronál (kb. 700k Ft) kisebb befektetéssel szerintem nem éri meg használni.
19/22 anonim válasza:
18 - Tehát elérted az államkincstár hozamát, csak baromira kockázatosan és megkérdőjelezhetően legálisan. Taps, gratulálok, taníts még.
20/22 anonim válasza:
18 - Még egy gondolat. Miközben leírtad sem esett le hogy hülye vagy? Merthogy még előtte nem gondoltál bele, oké, de ezt megfogalmaztad, leírtad. Tényleg nem? Semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!