Megérkezett a diákhitel utalás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ti megkaptátok ma a szabad felhasználású diákhitel utalást?
Mert sem én,sem pedig egy varátok nem kapta meg,pedig időben igényeltük és az előző hónapban pl megkaptuk.
Valaki tud erről valamit?
Köszi!
2021. jún. 15. 13:45
1/6 A kérdező kommentje:
*barátom
2021. jún. 15. 13:45
5/6 Amygdala válasza:
Nekem azért nem utalták az utolsó havit, mert abszolváltam és megszűnt a jogviszonyom. A DH pedig automatikusan kivett a rendszerből... Jó nagy érvágás...
6/6 anonim válasza:
Diákhitel Plusz kamatmentesen és szabadon - Diákhitel
[link] › diakhitel-plusz
Amit a Diákhitel Pluszról tudnod kell: akár 500 000 Ft összeget is felvehetsz. 2021. június 30-ig igényelheted. Kamatmentes. fix futamidejű, választásod szerint ...
ÜZLETSZABÁLYZATA - Diákhitel
[link] › uploads › 2020/10 › hu-122...
átutalás útján teljesített, a Hitelfelvevő tőketartozásának csökkentésére irányuló ... munkanappal megelőzően megérkezik, a Diákhitel Központ a bejelentett új.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!