Arról mi a véleményetek hogy pizzafutárként a bankba kell vinnem pizzát és amit a pizza odaviteléért kapok pénzt azért veszek kryptovalutát abban a bankban?
Nem, csak te vagy buta sajnos.
Kezdted a sztorit azzal, hogy pizzafutárként kiviszel pizzát és az ott kapott pénzt te a bankban elköltöd kriptóra. A netpincéres nem azonnal kapja meg a pénzt, hanem ugyanúgy hó elején. Tehát te csak a kp borravalót tudnád elkriptózni. Aztán valahogy bejött hogy te bankkártyával akarsz kriptót venni, majd hogy egy kriptotőzsdén, amit nem értek miért ne tudnál otthonról is, vagy mobilról bárhonnan.
Meghiteleztem a pizzás cégnek. Ajjaj jaj jaj a bankban hiteleztem, ez eztán tényleg nagyon csúnya dolog volt.
Mondtam már hogy ha a bankban vagyok akkor nem tudok otthon kriptót venni. Hacsak nem a bankban lakom. És nem valahogy bejött hanem ha tényleg értenél hozzá akkor tudnád hogy igy lehet ezt csinálni.
Gyoker kerdezo. En TOLED kerdeztem hogy TE hogyan vettel cryptot a BANKBAN. Erted?
Te irtad a kerdesben hogy penzert(mindegy honnan származik) veszel cryptot egy lakossagi bankban.
45-ös ha olyan mindegy akkor fizesd ki nekem a különbözetet. Írhatom a bankszámlaszámomat?
A minősithetetlen stilusban irt kérdésekre nem válaszolok.
Aki olyan nagy tételben vásárolna, az nem pizzafutárként dolgozik.
A 150 forintos különbözetet meg bármikor elküldöm neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!