MÁP plusz, hogyan lehet minuszban?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Lehet, hogy teljesen alapkérdés amit kérdezek, de sehol nem találtam rá választ. Vettem MÁP pluszt 1 millió forintért még decemberben. Szépen a vétel utáni különbséget vissza termelte. De most azt vettem észre, hogy 100000 forinttal kevesebbet ér. Ez miért van?2021. máj. 23. 13:55
1/5 anonim válasza:
Nem tud kevesebbet érni.
Egy dolog lehet esetleg:
Kamatfizetés előtti héten nincs visszaváltás, olyankor okosmódon a webkincstár felülete azt az állampapírt 0%-al számolja, így tud hirtelen kevesebben látszódni, de köv héten rendbe kerül.
2/5 anonim válasza:
Nem most volt a fel eves kamatfordulo?
3/5 anonim válasza:
Biztosan máp mínuszt vettél 😄bocs.
4/5 A kérdező kommentje:
A bank alkalmazásában mutat kevesebbet. Én is úgy tudtam, hogy nem tud kevesebbet érni..maximum nem hoz olyan kamatot. Most most mégis kevesebbet látok mint amennyit beraktam. Szóval várok. Köszi az eddigi válaszokat.
2021. máj. 23. 14:20
5/5 anonim válasza:
A bankoknál a visszaváltási árfolyam 99,5%
Kivéve kamatfordulónap után közvetlenül, akkor 100%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!