Átvert az ügyintèző? Most akkor fel kell újjítanunk?Higy lehet igazolni?
kedves 13 as:
mesèlnèl mèg rólam?
esetleg az èletemről írhatsz egy könyvet... jah hogy nem tudod hogy ki vagyok...
nem önèrzetes vagyok, csak vannak dolgok amikbe bele állok.
Igen engem gyerekkènt bántalmaztak... cigicsikket nyomtak el rajtam, a forró ègőt nyomtak a kezemhez, vertek, csúfoltak. elvált szülők, anyum 10 èvesen meghallt, nevelő szűlő... lehettem volna drogos sittes alak.... kínáltak droggal nem èltem vele, inkább a sporttal foglalkoztam. eljutottam egy szintre,majd abba hagytam, ès most sporttal is foglalkozom. inkább fèrfi lettem... van állásom, van másod állásom, van felesègem, aki állapotos, a felesègemhez az rosz mozdulatom nem volt... Igen rosz a fogalmazásom, a helyesírásom, ès rondán is írok... de 1 db kèrdèsből az èrtelmi szintemre nem erős egy kicsit? nem lett volna elèg annyi válasz hogy: figyi a szerződèsbe benne van, nem biztos, hogy átvertek. A legjobb az, írtad hogy felújjítotok, arrról kèrj egy számlát, azzal tudod igazolni... ?
ès kèsz, már a buta gyerek kicsivel okosabb lesz...
"de 1 db kèrdèsből az èrtelmi szintemre nem erős egy kicsit?"
Nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!