Gyermektelen pár tud valamilyen kedvezményt igényelni lakásvásárláshoz/ felújításhoz?
Figyelt kérdés
Nézegettem csomó cikket, de kb. arra jutottam, hogy fiatal párként, aki nem is biztos, hogy akar gyereket vállalni, semmilyen kedvezményre nem jogosult. Talán ha a szülők veszik fel a lakásfelújítási támogatást, akkor azzal lehetne valamit kezdeni. Vagy nektek van valamilyen friss infótok esetleg, hogy milyen kedvezményt lehetne kifogni? Zárójelben megjegyzem, hogy igen, felkeresünk majd szakértőt, csak előre gyűjtöm az infókat.
Köszönöm
2021. ápr. 7. 11:09
11/12 anonim válasza:
Az illetékkedvezményt nem jól tudod, az ingatlan árának a 15 millió fölötti részére kell csak megfizetni az illetéket.
Ettől még ez persze nem túl nagy támogatás.
12/12 A kérdező kommentje:
Ó értem, köszönöm az infót.
2021. ápr. 7. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!