Gyermektelen pár tud valamilyen kedvezményt igényelni lakásvásárláshoz/ felújításhoz?
Nézegettem csomó cikket, de kb. arra jutottam, hogy fiatal párként, aki nem is biztos, hogy akar gyereket vállalni, semmilyen kedvezményre nem jogosult. Talán ha a szülők veszik fel a lakásfelújítási támogatást, akkor azzal lehetne valamit kezdeni. Vagy nektek van valamilyen friss infótok esetleg, hogy milyen kedvezményt lehetne kifogni? Zárójelben megjegyzem, hogy igen, felkeresünk majd szakértőt, csak előre gyűjtöm az infókat.
Köszönöm
Sajnos semmit.
Mi is ebben a cipőben járunk, januárban utánajártunk, ha nem vagytok házasok és nem akartok/nincs gyermeketek, akkor a lehetőségeitek egyenlőek a nullával.
Mi egyébként is össze akartunk házasodni és gyerekeket is szeretnénk a jövőben, ezért vállaltuk be, hogy összeházasodunk a jövő hónapban. Nem így képzeltük, de csak így jutunk annyi hitelhez, ami a keservesen összekapart önerő mellé elég lesz az építkezésre.
Baromi lehangoló, hogy aki még nem házas és még nincs gyereke vagy nem is akar, azt kb. ellehetetlenítik.
Sajnos az a szomorú, hogy még 1 gyerekkel sincs sok esély.
A CSOK-ot tudtam kihasználni, 600.000 ft-ot.
Most még a felújítási támogatást lehetne, csak per pillanat nem kell semmit felújítani.
Mivel nem is szeretnénk több gyereket, kb nekünk ennyi jutott.
Viszont azok, akik nem szeretnének gyereket, na nekik semmi olyan lehetőség nincs amit ki tudnak használni.
Csak a piaci hitel... Köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!