Honnan szerezzek 10 millió forintot saját önerőre?
28.as: Én megcáfolom. Egy könyvelő kereshet 200 ezret is és láttam olyan hírdetést ahol 400 ezret keres. Vagy a postán dolgozó betaníott munkások. Én ugyanazért a munkáért kapta egy külsős cégen keresztül havi nettó 300 ezret más meg más külsős cégen keresztül 160 ezret és uyganazért a munkáért.
Tehát ez így nem igaz. Itt a cégek havi bevételei határozzák meg hogy mennyit tud fizetni egy dolgozónak. Nyilván nagyobb bevételű cég többet és kisebb bevételű cég kevesebbet. CSak a nagyobb bevételű cégekhez óriási a jelentkezések általában és nagyon nagy szerencse kell ahhoz hogy fel vegyék a jelentkezőt. A kisebb bevételű cégekhez nygyobb az esély de ott meg nem fizetnek annyit hogy az elég legyen a magyar árakhoz képest.
"De jelenleg az is sok pénz nekem."
A többszörösét keresem a te fizetésednek, és nekem is sok pénz például a XII kerületben az ingatlanok 99%-a.
Erre mit teszek? Telesírom a világot, hogy igazságtalan minden, a piac a hibás, meg a cégek, meg a stresz, meg mindenki más?
VAAAAAAAAGY??????
Keresek valahol egy olyan ingatlant, amit megengedhetek magamnak?
Sőt, tovább megyek, hiába álmodozom egy AMG Merciről, arra sincs pénzem, ilyenkor nem azon töprengek, hogy vajon hogyan lehetne önerő nélkül hitelt felvenni egymillió évre, hanem veszek egy Fordot.
Ez már csak így működik. Te viszont csak trollkodni akarsz.
Szerintem nincs nagy igénye a kérdezőnek. Nem egy luxus lakást keres, hanem egy normálisat, normális kerületben, nem valami gettóban. Jogos a felháborodása, bár attól persze nem lesz neki jobb.
Egyedül nehéz, még 20 milliós lakást is, ezért írtam, hogy keressen magának egy párt, elvégre 27 évesen ez már nem irreális, és két fizetésből még akár havi 150 ezer is törleszthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!