Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Honnan szerezzek 10 millió...

Honnan szerezzek 10 millió forintot saját önerőre?

Figyelt kérdés
Saját lakást akarok vásárolni ami 40 millióba kerül. Ehhez nekem 28 milliót tudnék felvenni mint hitel a maradék 10-12 milliót saját zsebből kell fizetnem. Hogyan szerezzek ennyi pénzt hogyha a havi keresetem nettó 220 ezer ft és most vagyok 27 éves és még mindig csak 2 millió ft gyűlt össze. Ha ilyen lassan haladok akkor 40 évesen sem lesz meg az önerőm és jelenleg jobb fizetésű munkákról álmodni sem tudok mivel örülök hogy van munkám és meg nem szűnt meg.
2021. márc. 23. 11:54
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

28.as: Én megcáfolom. Egy könyvelő kereshet 200 ezret is és láttam olyan hírdetést ahol 400 ezret keres. Vagy a postán dolgozó betaníott munkások. Én ugyanazért a munkáért kapta egy külsős cégen keresztül havi nettó 300 ezret más meg más külsős cégen keresztül 160 ezret és uyganazért a munkáért.

Tehát ez így nem igaz. Itt a cégek havi bevételei határozzák meg hogy mennyit tud fizetni egy dolgozónak. Nyilván nagyobb bevételű cég többet és kisebb bevételű cég kevesebbet. CSak a nagyobb bevételű cégekhez óriási a jelentkezések általában és nagyon nagy szerencse kell ahhoz hogy fel vegyék a jelentkezőt. A kisebb bevételű cégekhez nygyobb az esély de ott meg nem fizetnek annyit hogy az elég legyen a magyar árakhoz képest.

2021. márc. 23. 13:02
 32/54 A kérdező kommentje:

Ez az igen: [link]

Le lehet alkudni az árat szerintem 35 millióra. De jelenleg az is sok pénz nekem.

pesten uyganennyi pénzért vagy kicsit kevesebbért egy panel kerül ennyibe ime:

[link]

2021. márc. 23. 13:05
 33/54 anonim ***** válasza:
Nem olcsó valóban. De Hatvanban 20 alatt is vannak eladó házak, ráadásul a jó állapotúakat nézem. Minek neked ez?
2021. márc. 23. 13:10
 34/54 A kérdező kommentje:
Mert ez közel van hatvanhoz és láthatod hogy teljesen fel van újítva. nem véletlenül kerül annyiba. De tuti hogy 35 millióra le leleht alkudni, viszont itt Pesten egy panel kerül 30 millióva alsóhangon akkor mennyibe kerül egy felújított kisebb családi ház? Minimum 60 milliótól kezdődik. az pedig már az egekbe vannak. Ezért mondom hogy el vannak szállva az árak már már lhetetlen kategória. De így hogyan legyen önállló életem?
2021. márc. 23. 13:13
 35/54 anonim ***** válasza:
28, szerintem meg ugyanúgy szarrá van dolgoztatva egy svájci munkás is mint a magyar, de ugyanannyi munkáért kevesebb pénzt kap. Ha szerinted ez rendben van, akkor elég fura emberke vagy.
2021. márc. 23. 13:15
 36/54 anonim ***** válasza:
AMúgy teljesen igazad van egyedülállókónt csakis ekkora házat vegyél nagy hitelre roppant okos döntés
2021. márc. 23. 13:16
 37/54 anonim ***** válasza:

"De jelenleg az is sok pénz nekem."

A többszörösét keresem a te fizetésednek, és nekem is sok pénz például a XII kerületben az ingatlanok 99%-a.

Erre mit teszek? Telesírom a világot, hogy igazságtalan minden, a piac a hibás, meg a cégek, meg a stresz, meg mindenki más?

VAAAAAAAAGY??????

Keresek valahol egy olyan ingatlant, amit megengedhetek magamnak?

Sőt, tovább megyek, hiába álmodozom egy AMG Merciről, arra sincs pénzem, ilyenkor nem azon töprengek, hogy vajon hogyan lehetne önerő nélkül hitelt felvenni egymillió évre, hanem veszek egy Fordot.

Ez már csak így működik. Te viszont csak trollkodni akarsz.

2021. márc. 23. 13:16
 38/54 anonim ***** válasza:
7%
28, Tehát egy magyar árufeltöltő kipakol 40 konzervet, ami mondjuk ér 40.000 Ft-ot, egy svájci kipakol szintén 40-et, de az ér mondjuk 80.000 Ft-ot mivel Svájcban drágább az élelmiszer (mondjuk nem hiszem már ezt sem), akkor ezért fele annyi fizetést érdemel? Basszus bocs h ezt mondom, de az ilyen hülye felfogás miatt tart itt ez az ország, ahol.
2021. márc. 23. 13:20
 39/54 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem nincs nagy igénye a kérdezőnek. Nem egy luxus lakást keres, hanem egy normálisat, normális kerületben, nem valami gettóban. Jogos a felháborodása, bár attól persze nem lesz neki jobb.

Egyedül nehéz, még 20 milliós lakást is, ezért írtam, hogy keressen magának egy párt, elvégre 27 évesen ez már nem irreális, és két fizetésből még akár havi 150 ezer is törleszthető.

2021. márc. 23. 13:22
 40/54 A kérdező kommentje:
37-es: De már minden normálsiabb lakás minimum 30 milliótól indulnak és ez scak lakás pesten. Vidéken meg szintén de ott a ksiebb családi házak indulnak 30 milliótól. Most ne írjad az hogy akinek nincs ennyi pénze az lakjon egy lerobbant viskóban vidéken egy kis faluban. Mert azok kerülnek annyiba mármint ilyen 10 millió ft körül. A megoldás az amit írtam a több fizetés ez minimum 500-800 ezer ft és sok cég megengedheti magának csak épppen nem akarnak fizetni. Lásd egy céget most nem nevezem meg aminek az árbevétele évente 5 milliárd ft. Ennek az adozott eredménye 500 millió- 1 milliárd körül volt. Nem tudom hány főt foglalkoztat a cég de a személyi jellegű kifizetések 150 millió körül volt. ÉS egy dolgozó kapott 200 ezret. NEm dolgoztak sokan annál a cégnéld e a millios nagságrendű kifizetés az a tulaj zsebében landol. Tehát a tulaj magának ír egy bizonyos összeget havonta és még ott lesz neki az adozott eredménye is a alkalmazottaknak meg minél kevesebbet fizet hogy neki minél jobb legyen. Ennyi az egyszerű tény. Már megint ez a trollkodni akarsz válasz ezeket nem szeretem.
2021. márc. 23. 13:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!