Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Honnan szerezzek 10 millió...

Honnan szerezzek 10 millió forintot saját önerőre?

Figyelt kérdés
Saját lakást akarok vásárolni ami 40 millióba kerül. Ehhez nekem 28 milliót tudnék felvenni mint hitel a maradék 10-12 milliót saját zsebből kell fizetnem. Hogyan szerezzek ennyi pénzt hogyha a havi keresetem nettó 220 ezer ft és most vagyok 27 éves és még mindig csak 2 millió ft gyűlt össze. Ha ilyen lassan haladok akkor 40 évesen sem lesz meg az önerőm és jelenleg jobb fizetésű munkákról álmodni sem tudok mivel örülök hogy van munkám és meg nem szűnt meg.
2021. márc. 23. 11:54
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

"Ez azok hibája, akik bármit kifizetnek egy ingatlanért."

A piac szereplői a vevők is ám. Nincs vevő, nincs piac.

2021. márc. 23. 12:39
 22/54 anonim ***** válasza:
95%
Egy hevesi faluban 40 milliós ház? Ne nevettess már, feleannyiért is lesz.
2021. márc. 23. 12:40
 23/54 anonim ***** válasza:
70%
De megfizetik a magyar cégek is a dolgozókat pont annyit kap mindenki amennyit ér a munkája, ha te ezzel nem vagyok elégedett fejleszd magad. Te sem veszel sima fehér kenyeret 1500 forintos kiló áron bármennyire is csóró pék árulja.
2021. márc. 23. 12:41
 24/54 anonim ***** válasza:
71%

"CSak hát a magyar cégek nem arról híeresek hogy megfizetik a dolgozókat"

Nem csak magyar cégek vannak ám az országban. És magyar cégeknél is lehet jól keresni, ha olyasmit tudsz csinálni, aminek van értéke.

"bár van néhány aki több százezret keres havonta de ez mellé társul a rengetek stressz a több 10 év tapasztalat és stb"

Hát igen... A láblógatásért senki nem fizet jól. Olyan munka valóban nem létezik, ami jól is fizet, és mellete ahova besétálsz 9:30-ra, elmész kávézni, ebédidőig networking, utána ebéd, majd a sziesztát követőn egy kávé a kollégákkal, és hip-hop délután fél 4 van, lehet kezdeni készülni haza. Valamit le kell tudni tenni az asztalra, tudást, szorgalmat, tapasztalatot.

Persze, ha te azt mondod, hogy elvagy a langyos vízben, akkor sincs baj, csak akkor nem kell egyedül 40 milliós lakásról álmodozni.

2021. márc. 23. 12:42
 25/54 anonim ***** válasza:
4%

"De megfizetik a magyar cégek is a dolgozókat pont annyit kap mindenki amennyit ér a munkája"

Tényleg? Akkor az EU-ban már létezik az egyenlő munkáért egyenlő bér elve? Tehát pl egy árufeltöltő vagy egy szalagmunkás Magyaroszágon ugyanannyit keres, mint mondjuk Svájcban vagy Németországban? De jó

2021. márc. 23. 12:52
 26/54 anonim ***** válasza:
30%
Miert keresel ilyen rosszul? Miert nem tudsz valtani? Jopar ismerosom van akik korodbeliek, informatikaba dolgoznak es kb 2-2.5x tobbet keresnek mint te. Kepezd magad, valts munkahelyek, kepezd magad, valts munkahelyet. Ez a titok
2021. márc. 23. 12:54
 27/54 A kérdező kommentje:
Infohoz nem csak agy kell hanem trüelem is és rajongás a gépekért. Én olyan vagyok hogy szenvedés nekem ülni egyfoltában meg figyelni a képernyőt. Én mozgékony munkában érzem jól magam. Valóban most az IT terület ami jól fizet sajnos.
2021. márc. 23. 12:55
 28/54 anonim ***** válasza:
66%

"Tényleg? Akkor az EU-ban már létezik az egyenlő munkáért egyenlő bér elve? Tehát pl egy árufeltöltő vagy egy szalagmunkás Magyaroszágon ugyanannyit keres, mint mondjuk Svájcban vagy Németországban? De jó"

Ez hol cáfolja, hogy mindenki annyit keres, amennyit ér a munkája?

Egy svájci árufeltöltő nyilván többet keres, mint egy magyar. Mert többet ér a munkája. Ugyanis egy svájci vásárló más kosárértékkel távozik a boltból, nem az alsó polcról válogat mident össze, és az élelmiszer is drágább arrafelé. Tehát egy svájci árufeltöltő azzal, hogy feltölti a polcokat egy svájci orvosnak/mérnöknek, több értéket termel a munkaadójának, és ebből több bért is kap, mint egy magyar árufetöltő.

Ez ennyire egyszerű.

2021. márc. 23. 12:58
 29/54 anonim ***** válasza:
5%

Mindjárt kiderül, hogy a magyar fizetések már nyugati szinten vannak, csak az emberek a hülyék, hogy azt nem kapják meg. :D

Biztos ezért lépett ki egymillió ember a magyar munkaerőpiacról és költözött ideiglenesen vagy végleg külföldre.

2021. márc. 23. 12:59
 30/54 anonim ***** válasza:
94%
Ránéztem, egy eladó ingatlan van a faluban, de nem gondolod, hogy túlzás egy főre a 4 szoba + melléképület díszkerttel?
2021. márc. 23. 13:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!