Ha van egy hitel társam és odáig fajul a dolog, hogy letiltás lesz akkor tőle is fogják majd?
Szóval megszívtam…
Anno 18 évesen rám erőltettek a szüleim egy hitelt a Providenttől…
Akkora volt a hitel, hogy kellett hozzá egy társ és ez az apám testvére volt.
Azt mondták neki, hogy nyugodjon meg nem rakják a saját fiukat tartozásba és fizetni fogjak csak vállalja el…
Hat nem fizették…
Nekem meg levelet küldött valami behajtó még nem vettem fel…
Eddig sem szívleltem a szüleimet…
Nekik évek óta fogják a fizetésüket…
Tiltakoztam, hogy nem akarom, de rám erőltettek…
Mire számítsak? :/
Tudom hogy én írtam alá…
De ez a harmadik hitel volt onnan…
Az előző kettőt kifizették… Ezt nem…
A provident is egy köcög cég! Az első hitelnél se munkám sem semmim nem volt mégis adtak…
Ezt a hugommal is eljátszották…
Ő sem él már velük…
Ja és ami a vicc, hogy még csak nem is cigányok vagyunk, hogy ezt arra lehetne fogni! :O
De még lehet ők sem olyanok…
és “”édes”” szüleim, szóval nem is örökbe fogadottak vagyunk…
nem is postás csinált…
Ők ilyenek…
Csütörtökön megyek közjegyzőhöz!
Ellentmondok! Elévülésre hivatkozom majd.
Ha ellentmondasz, perré alakul a dolog. Ha nem Neked lesz igazad, a perköltség is Téged terhel. Ezt jó, ha tudod.
Én még mindig egyezkednék inkább. A járulékos költségekről le tud mondani a hitelező, ha akar (késedelmi pótlék, felszólítási díjak stb.).
Hát nem irigyellek...
Elvileg 1 év az évülési ideje az ilyen telefon szerződéseknek.
Ha maga a telefon is a szerződést részét képzi akkor is egy év alatt évül el vagy akkor már 5?
Beszéltem telefonon egy jegyzővel ő azt mondta ha úgy gondolom elévült írjak levelet kézzel annak a jegyzőnek aki a kiáltotta a meghagyást ellentmondással!
Ennek mi legyen a pontos megfogalmazása? Ügyiratot szám és ellentmondás, elévülés, dátum aláírás?
Nem évül el. Ha átvette a végrehajtó akkor az egy felmondott hitel amit kiadtak egy végrehajtónak. Az már így teljesen új. Vedd fel vele a kapcsolatot, mert minél tovább lesz húzva annál jobban fog fájni.
Az, hogy itt ott amott elévül az már nem játszik, mivel végrehajtási eljárás alá került.
És a végrehajtók nem fognak annyit várni mint a szolgáltatók és a bankok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!