Megadtam egy oldalon a bankkártyám adatait de a cvc kódot direkt hibásan. Így is tudnak róla pénzt levenni?
Figyelt kérdés
2021. febr. 22. 15:21
11/22 anonim válasza:
Volt bankszámlám amit ilyenért szüntettem meg.
Én se figyeltem, hogy nem egy könyvet rendeltem, hanem a sorozatot.
Visszamondani nem lehetett.
Azóta jobban meggondolom.
13/22 anonim válasza:
Milyen előfizetős oldal ez? Ha nem Netflix meg ezek, akkor azért gyanús:D
14/22 anonim válasza:
“Ha a kód rosszul lett beírva akkor ha seggen szökdel sem tud pénzt leemelni róla.”
Hát, meg ne lepődj az amazonon, mert ott semmilyen cvc kódot nem kér
15/22 anonim válasza:
De ez most jelen esetben egy 18+ oldal nem az amazon. Nem fog menni kód nélkül. Kifigyelem valaki kártyáját és fizetek vele az amazonon a hátoldali kód nélkül? Kemény 😁
16/22 anonim válasza:
Átlag 500 próba után menni fog az.
17/22 anonim válasza:
Nekem Maestro káryám van a Erste-nél Egy ideje már kártyásfizetést is csak smsm-re enged, ezért se parázz.
18/22 anonim válasza:
17, csak az EUban van 2 lépcsős megerősítés
19/22 anonim válasza:
#18, én a Foodboxtól vásároltam volna 10 ezerért, telefonról.
Ezért akadt el, mert amikor átmentem az sms-hez, kiléptetett a fizetési felületről.
20/22 anonim válasza:
19, és? Foodbox EU, tehát kétlépcsős a fizetés, az meg technikai probléma, hogy kiléptetett
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!