Ezekkel a feltételekkel ennyi hitel?
Üdvözlök mindenkit.
Ingatlan vásárlás előtt állunk. A kinézett ház vételára maximum 40 millió forint lesz.
Van 10 millió forint önerőnk.Az én fizetésem 400.000 Ft nettó 6 éve ugyan attól a cégtől jön a jövedelmem a bankhoz. Első munkahely. A feleségem otthon van a gyerekkel kettőnk bevétele 500.000 ft felett van. Szeretnék második gyereket is de annak a feltétele a saját ingatlan.
Igénybe szeretnénk venni minden támogatási formát. A bavárót már felvettük.
Biztos munkahellyel rendelkezem stabil szülői háttérrel mind az én mind a feleségem szülei felől.
A családon belüli örökség egy része rám esik. Körülbelül 10 év alatt tudnánk ezt az összeget visszafizetni előtörlesztéssel a futamidő alatt.
A kérdésem az, hogy a bank hitelez-e ennyit ha tételezzük fel úgy becsüli fel a házat, hogy kapunk elég hitelt hozzá.
Már egyeztettünk hiteltanácsadóval de a pontos vételárig nem tud pontos számítást adni. Ez csupán kíváncsiság felőlem mert még hónapokkal később tudjuk csak meg az árat hátha valaki mostanában hasonló összeget.
Tudok írni!
Csak lehet kellemetlen a szórakozás másnak.
Én duplán fizettem ennek az árát.
Sőt...
😥
Bele kell halni, vagy ment hajléktalanszállóra.
Kéz kezét mos!
Add tovább szemétség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!