Mibe fektessek 2,5 milliót hogy havi 2%-ot hozzon utána nettó?
Figyelt kérdés
Olyan érdekelne amivel nem kell dolgozni utána, mert egyetemre járok még és mást fogok dolgozni.
Garázs vétel és kiadás jó lehet esetleg jobb ötlet?
Köszi.
2020. dec. 6. 20:30
1/8 anonim válasza:
Az 20 százalék évente. Azt hogyan ?
2/8 anonim válasza:
Havi 50.000-et??? Vagy kockázatos, vagy dolgozni kell vele. Egyetemistaként max. az jöhet szóba, amivel foglalkozni kell.
3/8 anonim válasza:
"havi 2%-ot hozzon utána nettó"
Nagy fiú/lány vagy már, inkább nőj ki a mesékből.
4/8 anonim válasza:
Ha volna ilyen, senki nem dolgozna!
5/8 anonim válasza:
Mondd el nekem is, ha találtál ilyet, mert szerintem nincs.
6/8 anonim válasza:
A garázs nem lenne rossz ötlet, csak jelenleg már nem tudsz ilyet megcsinálni. Nekem havi 1,5%-os befektetésem van garázsból, de ahhoz nagyon olcsón kellett hozzájutnom, nagyon jó helyen, nagyon jó időben (4 évvel ezelőtt). Most ugyanezt max. havi 0,7%-ra tudnám kihozni (felmentek a garázsárak és eltűntek a bérlők- ingyenes parkolás).
8/8 anonim válasza:
Kérdező miért nevetteted ki magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!