Hankokik kérdése:
Udv , az lenne a kerdesem hogy tegnap igenyeltem hitelt es elutasitotta a rendszer, de minden feltetelnek megfeleltem azaz betöltöttem a 18 eletevet(20vagyok) , Masfel eve dolgozom , netto atlagkeresetem 300 ezer ft ,de miert?
Figyelt kérdés
K&H2020. szept. 22. 10:19
1/5 anonim válasza:
Talán a korod miatt, de max csak tippelgethetünk.
2/5 A kérdező kommentje:
Hat figyelj nemtudom en sem ,de hat ha a korral lett volna gond akkor mar az elejen mondta volna az ugyintezo hogy off mert 21 a minimum
2020. szept. 22. 10:23
3/5 anonim válasza:
Az ügyintéző jutalékot kap minden eladott hitel után. Amíg 0,1% esély is van rá, hogy átcsúszik addig meg fogja próbálni.
Amúgy 99.9%, hogy a korod a kockázati tényező - bár nem lett volna rossz elmondani, hogy milyen jellegű és összegű hitelt nem kaptál meg. Nem mindegy, hogy egy 100e forintos áruhitelről vagy egy 30 millió forintos lakáshitelről beszélgetünk...
4/5 anonim válasza:
Nettó (átlag) kereseted 300ezer forint?
Akkor, ezek szerint több, mint 400 ezer feletti bruttó béred van, amiről bérpapírt is tudsz felmutatni a bankban?
Megkérdezhet, mit dolgozol?
5/5 anonim válasza:
23 alatt nem szívesen adnak hitelt a rövid munkahelyi rekord miatt, bizonyos helyekre nem szívesen adnak jelzáloghitelt (ahol nem látják biztosítottnak, hogy az ingatlan megfelelő fedezet vagy ahol gyakori a hitelnemfizetés: zsákfalvakban, rossz hírű környéken), sok olyan dolog lehet amiről nem tudsz de náluk kockázati tényező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!