Az édesanyám be tudja hajtani rajtam a kölcsönszerződéssel kapott pénzt előbb, mint a benne megjelölt futamidő, ha a szerződésnek megfelelő részletekben rendszeresen fizetem?
Családdal sose intezz üzleti dolgot, aranyszabaly.
Onnantól megvaltozik a kapcsolatotok.
Ugyanez érvényes barátokra is.
A kérdésre válaszolva, attól függ mi van a szerződésben leirva, ezt pedig mi honnan tudjuk.
Ha van benne ütemezésrol info akkor hivatalosan nem.
Semmilyen módon?
Mert ez olyan fajta h elmegy a legfelsőbb bíróságig ha neki pénz kell.
Nincs semmi takargatni valónk, tényleg fizetjük rendszeresen. Ráadásul számlára. Nyilván 1x vagy 2x volt olyan h kp-ban adtuk oda.
Ügyvédi szerződés van az ügyvéd szerint uzsora kamattal.
Viszont én adtam neki egyszer 1M-t, amit csak a papír hátuljára vezettünk fel, és ezzel csökkent a törlesztő, de az új törlesztőt is ráírtuk. Ezzel kavarhat valamit? Azt a pénzt is utalással fizettem.
Ja és ez banki hitel volt. Minden áron fel akart venni 4 milliót jelzálogban csak arra h legyen tartalék pénze. És mivel mindenki tudja a bankon kívül, hogy később nem fogja fizetni, mert közveszélyes munkakerülő kértük, hogy úgy vegyen fel, hogy nekünk egy önrész nagyságút egy lakáshitelhez - örökségem úgysem lesz.
Mivel él a moratóriummal, így ezen idő alatt mi sem fizettük neki mert így állapodtunk meg. Erről viszont papír nincs. Ezzel az időszakkal kezdhet valamit?
Nem a pénz miatt romlott meg sajnos :( Bár úgy lenne...
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!