Van-e Magyarországon olyan bank, akinél van ingyenes számlavezetés és ingyenes belföldi utalás?! OTP-ből teljesen elegem van, az eseti megbízási költségekből, havi zárlati díjakból, ügyeleti kamatokból, díjkorrekciókból, stb. Kiábrándítóak..
Most pont a Raiffeisen fiókban ülök mert a netbank letiltott.
Nincs gond de bankkartyam sincs mert nem tudták megcsinálni rendszerhiba miatt.
Ezért bankfiókban vettem fel pénzt 50e Ft díjért .
Hát ez is kevéssé ingyenes.
De jó a topic, mert ma nyitok a cibnel mert ebből a sárga bankbol elegem volt.
19: a kérdés az volt, hogy van-e ilyen bank, erre írtam, hogy van.
Amúgy a felsorolt feltételek közül elég egyet teljesíteni, ez lehet akár a 280 ezres fizetés, ami teljesen átlagos jövedelmet jelent. (Ezek szerint levitték, mert korábban 400 ezer - sokan azt is teljesítették).
"Nyilatkoztam az egyértelműről (nem akarok fizetni a havi első pénzfelvételért), ennek ellenére simán vonja az OTP-s automata, azután is, hogy jeleztem már egyszer. Egyszerűen hülyének nézik az embert."
Akkor pedig kérdező, mégiscsak nálad lesz a probléma, nem az OTP-nél- ott más gond lesz:
- nem havi egyszeri a készpénzfelvét, hanem max. 2 részlet
- és havi max 150 ezer ft-ig lehet ingyenesen felvenni.
Hidd el, kérdező, ez több tíz (száz)ezer embernél így működik.
Viszont ha egyszerre akarsz 200 ezer ft-ot felvenni, akkor bizony vonni fog a bank, mert meghaladod a 150 ezret.
Ha bizonytalan a bevételed, akkor olyan nagyon nem fognak szeretni a bankok, mert az azt jelenti, hogy nincs rendszeres jövedelmed, azaz rendszeres munkád.
A legtöbb bank egy rendszeresen érkező, jó bevételhez köti a jó feltételeket.
-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!