Gránit bankról vélemények?
Tényleg van olyan opció, hogy havonta csak kb. 200 valahány forint a számlavezetési díj? Milyen egyéb költségek vannak még?
Más bankoknál van olyan opció, hogy kis kereset esetén ( 100-200 ezer forint, de mindenképp 400 ezer forint alatti összeg) hasonlóan alacsony a havidíj és egyéb költségek?
Akinek tapasztalata van ilyen téren, ír erről?
Köszönöm! 🙂
A Gránit Sztár számlacsomagnak nincs havi számlavezetési díja, és ez az ingyenesség nincs beérkező összeghez kötve. Kártyadíj és tranzakciós díjak vannak (cserébe ezek viszont nem a legolcsóbbak).
Ki sem kell mozdulni otthoról, nyomtató és scanner sem kell a számlanyitáshoz, videobankon keresztül megy minden.
Nem mondanám tökéletesnek, amire én használom, arra nekem megfelel. Nagy előny, hogy nincs SMS díj a tranzakcióknál, mert azokról az értesítés mobil applikációba érkezik. Elérhető Apple és Android rendszeren is a telefonnal való fizetés (NFC kell hozzá).
Köszönöm szépen!
Éves kártyadij érdekel még leginkább, esetleg az utalás bizonyos összegek esetén.
A Gránit sztár és a Gránit digitális alternatívákat valamelyest átnéztem..
Az NFC mi?
Alcatels1 telefonom van, új és fogalmam sincs milyen rendszer van rajta ( nem nagyon értek hozzá)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!