Mennyi hitelt kell még felvenenm és milyet?

Köszönöm nem kell a gyerekeinek semmit S fizetni hiszen van megtakaritasom nyugdíjra, illetve gyermekeim is vannak:)
Igen igazad van, csak ebben a szituációban te csak vesztes lehetsz

"Igen igazad van, csak ebben a szituációban te csak vesztes lehetsz"
Tudod hányszor mondták már ezt nekem? Mikor 3 éve szerencsejáték szenvedéllyel a nyakamban basztam el a pénzt, szüleimnél laktam és nem volt barátnőm sem? Akkor azt mondták, hogy csak adósságba fogom magam és a párom is taszítani és én meg az utcán végzem vagy a börtönben. Aztán úgy alakult az élet, hogy megismertem a jelenlegi párom, abbahagytam a játékot, elköltöztem albérletbe és találtam egy nagyon jó munkát. Azóta megházasodtam és most jön az új lakás megvásárlása és a családalapítás. Párom átjön majd az én munkahelyemre ahol nettó 300 körül fog keresni, azaz onnantól kezdve mire gyerek lesz és mondjuk visszamegy dolgozni nettó 780 lesz a bevételünk. Család, testvéreim mindenki támogat, ha gyerek lesz akkor főleg. Soknak tűnik így a hitel, elején nehéz lesz, de majd idővel szép lassan engednek el belőle a maradékot meg 10 év alatt letudjuk. Köszönöm a válaszokat, bár sok hasznosat nem kaptam sajnos.

Legyen úgy ahogy mondod. De azért szerintem egy kis kiszámoló blog olvasgatas jót fog tenni. Mondjuk hogy milyen területen dolgozol az se mindegy...
"Akkor azt mondták, hogy csak adósságba fogom magam és a párom is taszítani" ezek szerint igazuk volt

Egyedülálló vagyok saját, alacsony rezsijű lakással, saját fiatal autóval, a tieteknél némileg magasabb jövedelemmel, hasonló megtakarítással, de ha hitelt vennék fel, akkor max 80k/ hónapnál meghúznám a határt.
A kettőtök jövedelme nem magas, hanem minimálisan az átlag felett van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!