Mennyi hitelt kell még felvenenm és milyet?

Szerintem inkább add el a magas lovadat, amiről beszélsz és akkor már lesz elég pénzed a kuckódra...
Ha ilyen magas a bevételed (jövedelmed?), akkor miért nem mész be a bankodhoz és veszed fel a jelzáloghitelt?

Kérdező, van némi probléma a stílusoddal :-( Idejössz, segítséget kérsz, majd kiosztod a válaszolókat. Igen, lehet, hogy most jól kerestek, de van/lesz mellé 2 gyerek is, akkor már korántsem lesz az olyan baromi sok kereset, plusz ugye az egyik kereset kevesebb lesz eleve.
És én is azt mondom, amit az előttem lévők - még akkor is, ha nem tetszik a válasz: gyújtsetek még önerőre, mert így most baromira el akarjátok magatokat adósítani.
Arról nem beszélve, hogy van még az ügyvédi költség, vagyonszerzési illeték 4 %, ami egy 30 milliós háznál 1,2 millió ft pluszban.
BÁRMI történhet és máris befulladhattok a hitellel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!